ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 21.kolo Zlínský - 1.B třída sk. B - Mladcovský Jakub Zapletal si zahrál ve Zlíně druhou ligu a v sálovém fotbalu získal dokonce mistrovský titul

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, vyhráli jste v Chropyni, jak utkání probíhalo
Díky, utkání bylo vyrovnané a napínavé až do konce. Nebyl to z naší strany sice úplně povedený výkon, ale na šance jsme jednoznačně vyhráli a je jen škoda, že jsme to nevyjádřili gólově, což je vlastně náš pravidelný problém. Soupeř se velice k ničemu nedostal, až na jednu velkou šanci, při které nás fantastickým zákrokem, ostatně jako vždy podržel, náš brankář Peťa Kupka.
Utkání v Chropyní jsi dokonce rozhodl, co Tvé brance předcházelo?
Nádherná branka! Asi z 35-ti metrů jsem to nakvéroval přímo do šibenice, zkrátka zasloužené vítězství v anketě (smích).
Jak hodnotíš Vaše výsledky na jaře, nevyšel Vám ale klíčový duel s Fryštákem...
Měsíc jsem byl zraněný, takže to klukům beze mne šlo a teď, co jsem se dal do kupy, tak to začíná mírně haprovat, čím to asi bude? S Fryštákem to byl každopádně krásný zápas a je škoda, že jsme si nechali dát takový zbytečný gól ze standartky. I když měl soupeř optickou převahu, šance na rozhodnutí utkání jsme měli my. Škoda, ale jedeme dál!
Jakou máte partu na Mladcové? Kdo je největší osobností Mladcové?
Použiju hlášku hokejového trenéra Hrouzka: "My jsme ku*va dobrá parta!" A co se týče osobností, tak my jsme tam jedna osobnost vedle druhé, ale pokud bych měl někoho jmenovat, poněvadž by mi to omlátil o hlavu, že jsem ho nevyzdvihl, tak je to Bílý Drogba Jiří Jaroš, který ale teď má bebínko, tak válí šunky na tribuně nebo vedle střídačky a jenom kritizuje...
Kde začínala Tvoje fotbalová kariéra?
Moje kariéra začínala v Zlíně, kde jsem až na půlroční hostování v Kroměříži, vydržel až do tehdy ještě druholigového áčka mužů, jenže má láska k dívkám a lahodnému moku, ve spojistosti se silně vyvinutou slabou vůlí, byla větší, než by na profesionálního sportovce bylo zdrávo!
Vím o Tobě, že jsi obojživelník, hraješ sálovku i fotbal,co máš raději?
Miluju oba sporty takže je to těžké si vybrat ale asi volím sálovku. Přece jen je záživnější.
Máš dokonce se Zlínem mistrovský titul, letos jste ale po letech nepostoupili do Final Four, co se přihodilo?
Titul byl krásný zážitek. Shodou okolní titulová sezona byla tehdy dlouho podobná té letošní. Taky jsme šli do Play off až z pátého místa, prohráli jsme první čtvrtfinále, jenže pak jsme se semkli a sérii otočili. Ve Final four jsme jako outsider předvedli neskutečný týmový výkon a bylo z toho zlato. Letos jsme bohužel doplatili na to, že kádr se omlazuje a mladí kluci ještě potřebují získat zkušenosti, které ty důležité zápasy mnohdy rozhodují, což je logické. Ale vypadnutí v rozhodujícím 3. zápase na penalty, přitom jsme ještě sedmnáct vteřin před koncem vedli stále hodně bolí. Ale sportovně je třeba uznat že všechny čtyři týmy, které se do Final four dostaly, byly prostě během celé sezóny lepší. Alespoň máme do další sezóny o motivaci navíc!
Je pro Mladcovou zlínská 1. B ideální soutěž a nebo by bylo lepší hrát 1. A třídu?
Zlínská 1.B třída je pro nás naprosto ideální soutěž. Rádi bychom ji zase vyhráli, i když letos už to bude těžké, ale minimálně za sebe a myslím si, že můžu mluvit i za většinu kabiny říkám, že postup nás nezajímá...
Jaké je Tvé zaměstnání a Tvé záliby?
Živím se jako obchodník s "hajzlpapírem", prostě s drogistickým zbožím a zbožím pro profesionální úklid. Mé záliby: ženy, pivo, zpěv a fotbal, jako správný Čech...
O víkendu přivítáte Veselou, na koho je třeba se připravit v dresu hostí a myslíš si, že tento duel zvládnete?
Při vší úctě ke všem soupeřům, na nikoho se nijak speciálně nepřipravujeme. Snažíme se soustředit pouze na naši hru.
Kdo podle Tebe získá titul v naší lize, Slavie nebo Plzeň myslíš si, že Zlín přejde přes Olomouc?
Přál bych to Slávce, vypadá to, že to tam dělají dobře ten fotbal. A co bych to byl za fanouška, kdybych naším klukům nevěřil! Forza Ševci!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku