Žirovnice uspěla na půdě Speřic a následně svůj triumf potvrdila i v anketě hráče kola

Letošní sezóna vypadá v Žirovnici znovu jako úspěšná, nebo se tak zatím alespoň jeví. Áčko, byť ve spodních patrech Krajského přeboru, má záchranu pevně ve svých rukou, a juniorka nadále vytrvale prohání celky z předních pater, a znovu patří mezi širší výběr favoritů, byť se občas musí vypořádávat s nevyrovnaností výkonů. Anglický týden však modrobílým vyšel více než dobře a jeho vyvrocholením byla víkendová výhra ve Speřicích. Z ní vzešel jako nejlepší hráč utkání Tomáš Severa, jenž se mohl radovat i z následného triumfu v sestavě kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Tome. Gratuluju ti k výhře v sestavě kola, kterou ti přinesl individuální výkon na hřišti ve Speřicích, odkud Slavoj odvezla 3 body za výhru 4:2. Jak jsi celý vývoj hlasování sledoval?
Zdravím, musím říci, že jsem hlasování průběžně sledoval, ale vyhrát jsem nechtěl, abych nemusel dávat další peníze pokladníkovi.
Proti Speřicím jste nastoupili v pozměněné, dá se říci i improvizované sestavě, nakonec se vám odsud ale podařilo přivézt na Budín všechny 3 body. Jaký to byl zápas? Padlo 6 branek, takže divák se asi nenudil, že?
Je to tak, někteří hráči museli hrát na jiných postech než jsou zvyklí, ale jsme nadšení, že se nám podařilo vyloupit Speřice. Pro objektivní diváky to musela být pastva pro oči, ovšem pro domácí už to zas tak super nebylo.
Bude zajímavé o víkendu sledovat, jak se mimo jiné váš tým popasuje s duelem proti průběžně první Červenou Řečicí. Co od tohoto zápasu očekáváš, máte reálně na to, abyste obrali o body favorita?
Tato soutěž je velice vyrovnaná, jak můžeme vidět v aktuální tabulce, tudíž šance rozhodně máme. Ale nebude to jednoduché, bude to boj podle mého názoru.
Jak hodnotíš dosavadní průběh sezóny z pohledu FC Slavoj Žirovnice? Panuje spíše spokojenost, nebo byly ambice vyšší?
Tak určitě jsme spokojeni s momentální pozicí, držíme se v horní polovině tabulky a máme super partu. I když myslím si, že bychom mohli klidně útočit i na horní příčky tabulky.
Tobě je 20 let, takže fotbalově patříš rozhodně mezi mladší hráče v soutěži, zatím jsi však Žirovnici, respektive Počátky fotbalově neopustil. Máš ambice posunout se do vyšší soutěže, případně i jiného klubu, nebo takové myšlenky nepřipadají v úvahu?
Momentálně tyto myšlenky nepřipadají v úvahu. Fotbal hraji pro zábavu a soustředím se pouze na Slavoj. Za modrobílý…!
Kdy jsi poprvé vstoupil na fotbalové hřiště a kdo tě na něj dovedl jako první?
Poprvé jsem začal hrát fotbal v 7 letech a dostal jsem se k němu skrz mého kamaráda Hadra, který nyní nastupuje v A mužstvu.
Kdo je tvým hlavním vzorem, který tě ve tvém fotbalovém vývoji ovlivnil nejvíce?
Moje fotbalové vzory byly Didier Drogba, Frank Lampard a John Terry.. Podle toho na jakém postu jsem zrovna hrál.
Patříš mezi pravidelné návštěvníky stránek fotbalunas.cz? Jaký typ článků se ti líbí nejvíce a co by jsi tady naopak na fungování stránek změnil?
Stránky navštěvuji docela často, většinou čtu reportáže ze zápasů, sleduji sestavy kola a rozhovory hráčů kola. Stránky jsou velmi povedené, za mě není důvod ke změnám.
Co dalšího děláš ve svém volném čase, pokud nejsi na fotbalovém hřišti?
Občas zajdeme s klukama do Sport baru na dobré jídlo a pivo nebo vyrazím na nějaký výlet. Jinak máčknu nějaké hry na PC a sleduji seriály.
Díky za rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů.
Také děkuji a přeji hezký den.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.