Hráčem prvomájového kola se stal třígólový Matocha

Marek Matocha z Vyškova vstřelil tři branky Dolnímu Benešovu a stal se hráčem 30.kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete nám představit vaši dosavadní kariéru?
S fotbalem jsem začínal u nás na vesnici v Jaroměřicích. V mládežnických týmech jsem působil v Moravské Třebové, Svitavách, Sigmě Olomouc a v Prostějově, odkud jsem se později přesunul do Kozlovic, kde jsem si začal zvykat na mužský fotbal a po půl sezóně jsem odešel do Vyškova.
Ze začátku jara jste moc nehrával, potom jste se dostal do sestavy. Čím to?
Máme široký kádr a konkurence je velká. Já jsem v přípravě v některých zápasech nepodával úplně ideální výkony. Trenér se rozhodl pro nějakou základní sestavu, vyhrávalo se a sestavu nebylo potřeba měnit. Čekal jsem na šanci, kterou mi trenér dal a myslím, že jsem ji vzal za správný konec a trenérovi to vrátil.
Na čelo ztrácíte pět bodů. Jak moc se v šatně bavíte o možnosti soutěž vyhrát a případném postupu?
Určitě by si v kabině každý z nás přál vyhrát MSFL, ale jdeme zápas od zápasu, soustředíme se na každý zápas na sto procent a každá výhra nás může posunout. Uvidime, jak to všechno dopadne.
Ve vloženém kole jste dal hattrick. Jaké byly vaše pocity a povedlo se vám někdy něco podobného?
Pocity byly samozřejmě nádherné, měl jsem už nějaké šance v předchozím kole v Hlučíně, které jsem měl proměnit. Říkal jsem si, že už to musím zlomit, ale že se mi to povede takovým způsobem, jsem určitě nečekal, ale jsem za to moc rád. Doufám, že navážu a bude mi to tam padat dál. Hatrick se mi povedlo dát možná někdy v přípravce, ale už si na to nevzpomínám (směje se).
Čeká vás těžký a důležitý zápas v Kroměříži. S čím do zápasu půjdete a co od něj očekáváte?
My chceme hrát na čele tabulky, takže naší povinností je vyhrát. Půjdeme do zápasu jako do každého jiného s velkým nasazením a věřím, že zápas zvládneme.
Jaké jsou vaše fotbalové cíle?
Chtěl bych podávat dobré výkony v MSFL a doufám, že by mě mohly posunout výš. Mým cílem je zahrát si 1.ligu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.