Kromě fotbalu si jdu rád zahrát hokej, přiznává hostouňský záložník Lukáš Krupička

V 19. kole 1. B třídy Středočeského kraje sk. A zvítězil v hlasování o hráče kola záložník béčka Hostouně Lukáš Krupička. Jak se cítil v zápase, který se jim povedlo minulý týden otočit z Družcí? I toto bylo téma našeho rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hlasoval jste v anketě o hráče kola sám pro sebe?
Sám pro sebe jsem nehlasoval. Za vítězství vděčím asi hlavně spoluhráčům.
Dle trenéra jste se v Družci vyznamenal hlavně v odebírání míčů hráčům, jak jste se v zápase cítil vy osobně?
V týmu Družce hraje dost mých bývalých spoluhráčů z dob účinkování v hostouňském A týmu, takže je mám přečtené (smích). Cítil jsem se dobře. Věděli jsme, že to bude fyzicky hodně náročný zápas s velkým množstvím osobních soubojů, ale zvládli jsme to.
V sobotu jste dvougólovým rozdílem porazili Družec, čím si toto vítězství vysvětlujete?
Po většinu utkání jsme byli lepším týmem, ale o poločas jsme prohrávali 1:0. V kabině jsme si řekli, co musíme změnit, a zafungovalo to. Podařilo se nám to i s notnou dávkou štěstí během 10 minut zápas otočit z 1:0 na 1:3.
Jak se Hostouň připravuje na nadcházející domácí zápas s béčkem Slaného?
Na Slaný se připravujeme jako na jakéhokoli jiného soupeře. Víme, že nás čeká náročný zápas s kvalitním týmem, ale hrajeme doma, takže 3 body musí zůstat v Hostouni.
Jaké byly vaše první fotbalové krůčky?
S fotbalem jsem začal v 6 letech v přípravce týmu Sokola Dobrovíz. V kategorii žáků jsem nastupoval za Sokol Hostouň, odkud jsem ve 14 letech putoval do týmu SK Kladno.
Co dalšího vás kromě fotbalu ve volném čase baví?
Kromě fotbalu si jdu rád zahrát hokej, který amatérsky hraji za tým Tuchlovických Tuleňů. Hodně času trávím také se svým psem Aslanem. Dále jsem fanoušek dobrého jídla a pití.
Skončily nám první semifinálové zápasy Ligy mistrů, který z klubů má dle vás největší šanci na úspěch v milionářské soutěži?
Asi pro většinu fotbalových fanoušků je favoritem na zisk titulu Barcelona. Já osobně bych to nejvíce přál Ajaxu Amsterdam.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.