Jakub Hrubý - Určitě bych chtěl zkusit vyšší soutěž. Nejlépe s Krnovem.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v naší anketě. Jaké z ní maté pocity?
Děkuji. Výhra mě samozřejmě potěšila. Takže děkuji všem, co pro mě hlasovali.
Bude Vás výhra v kabině něco stát?
Tak určitě. Kluci mě na to už v týdnu upozornili, že bych měl donést nějakou tu lihovinu. Nejvíce na to narážel Marek Havlíček a Ondřej Bartoníček. Jsou to machři.
Do naší nominace jste se dostal díky skvělému výkonu na kraji zálohy a připsanému gólu. Jak na zápas proti Čeladné vzpomínáte?
Bylo to těžké utkání. Začali jsme opatrně, nikam jsme se nehnali. Trenér vsadil na precizní defenzivní činnost a rychlé protiútoky. Hodně nás podržel ambiciózní Kuba Řeháček, který zneškodnil pár tutovek Čeladné, za jeho výkon si zaslouží velkou nutellu (smích).
Popište nám, prosím, Váš vstřelený gól.
Krásným centrem mě za obranou soupeře našel Dominik Mrukvia. Já si míč zpracoval a loboval brankáře.
Nyní se nacházíte na 13. místě tabulky a nejspíše to vypadá, že se v soutěži udržíte. Jaké máte Vy osobně cíle v této sezóně a jaká panuje u týmu nálada?
Letošní cíl je jasný, udržet se v soutěži. Dle mého názoru se utvořila dobrá parta, co se týče výkonů, tak nejsou úplně špatné, ale bohužel nehraje se na výkony. Musíme podložit dobrý výkon i body. Věřím, že do budoucna to bude jen lepší.
Příští zápas Vás čeká o víkendu doma proti Bílovci, se kterým jste v utkání na podzim remizovali a Vy jste musel předčasně odstoupit již ve 36. minutě. Věříte v další tři body, které by Vás ještě více přiblížily k záchraně?
Bílovec má momentálně skvělé výkony, bude to opět těžké utkání. Ale věřím, že bychom mohli bodovat a oddálit se sestupovým příčkám.
S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?
Na lajně hraji s Matějem Pokorným, s tím si rozumím hodně. Ale nejvíce si rozumím s Kubou Řeháčkem. Beru ho jako staršího bratra. Neskutečný srdcař a tmel týmu. Dokonce mě vozí i domů.
V kolika letech jste začal s fotbalem a jak se dál Vaše kariéra vyvíjela?
S fotbalem jsem začal ve Vrbně pod Pradědem. Potom jsem v dorostu přešel do Krnova. Odtud jsem byl na testech v mládeži Karviné a Opavy, ale nakonec jsem zůstal zde v Krnově.
Chtěl byste si vyzkoušet i vyšší soutěž?
Ano určitě bych chtěl zkusit vyšší soutěž. Nejlépe s Krnovem, protože zde bydlím a pracuji poblíž, ale teď máme jiný cíl. Uvidíme jak se vše bude vyvíjet.
Jaká by musela přijít nabídka, abyste uvažoval o změně dresu?
Jedině že by mě oslovilo Vrbno pod Pradědem, tam jsem prostě doma.
Který z dosavadních zápasů byl pro Vás nejtěžší?
Teď s Čeladnou.
Co rád děláte ve volném čase?
Nejvíce času trávím s přítelkyní a rodinou. Rád vařím a koukám na televizi.
Kdo je Vašim fotbalovým vzorem a proč?
To je těžká otázka, ale můj vzor je jednoznačně Martin Žíla, vysloužilý fotbalista, který hrál za Mikulovice a divizi v Městě Albrechticích. Neskutečný sympaťák, dělám s ním v práci. Nepřestává mě překvapovat.
Kterému týmu fandíte?
Barcelona.
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Zápasy proti Bruntálu či Bridličné, na takové derbíčka chodí hodně lidí.
Sledujete náš portál fotbalunas.cz?
Občas ano.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.