Dnes jsme vyzpovídali Martina Kučeru z Tábora

Na žádost našich čtenářů jsme dnes uřednostnili druhého nejlepšího hráče 18.kola a to zkušeného Martina Kučeru z Tábora, který je pro svů tým neskutečnou oporou díky mnohaletým zkušenostem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas proti Plané byl velice důležitý, nakonec skončil s remízou. Jak jste byly spokojeni s výkonem?
Výkon bez 3 bodů není nikdy dobrý,ale remíza byla nakonec spravedlivá.
V tabulce tak máte stále jeden bod náskok nad právě Planou, ale pomalu se na Vás dotahuje poslední Milevsko, cítíte větší tlak?
Tlak si moc připouštět nemůžeme, jen škoda posledních dvou zápasů, měli jsme vytěžit bodů více.
Kdy a kde začínala Vaše fotbalová kariéra?
Začínal jsem v 7 letech v Milevsku, od cca 17 let hrál divizi za muže a ve 23 letech zkusil přes Třeboň, Milín i vyšší soutěž ČFL. Po zranění v roce 2002 jsem se usadil v Táboře a hrál za bývalé FK. Přes Černovice se dostal do Meteoru Tábor, kde nyní hlavně trénuji.
Jakého úspěchu si v kariéře cenite nejvice?
Určitě mě těšilo zahrát si v poháru proti například slavným S, škola to byla vždy velká, či potkat na hřišti nějakého reprezentanta.
V čem na hřišti vynikáte, nebo jaké jsou vaše prednosti pro mužstvo na hřišti nebo v kabině?
Přednosti ubývají (smích), ono nahánět kluky o dvacet, někdy i více let je dnes docela těžké.Vždy mě zdobila bojovnost, srdce a snažil jsem se vyhrávat a na hřišti i mimo něj strhnout kamarády k maximálním výkonům.
Nějaká zajímavost z kabiny, která by pobavila čtenáře ?
Vtípků z kabin jsem zažil spoustu, hodně zážítků bylo i na cestách v autobuse po republice, ale srandičky Aldy Kočího byly pověstné. Zašněrované tkaničky u bot,či schované spodní prádlo byl slabší odvárek (smích)
Martine děkuji za rozhovor. Jaká budou tvá slova na závěr ?
Na závěr bych popřál všem klukům,kterým fotbal k srdci přirostl jako mě, ať se jich drží zdraví, pracují na sobě a stále se zlepšují.a třeba se někdy ještě na nějakém letním pouťovém turnaji potkáme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.