Cíl je jasný - zachránit tuto soutěž, říká syrovický Pavel Jenerál

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Pavel Jenerál z Novýych Syrovic, které uloupily důležitý bod v Koutech právě díky brance tohoto hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, gratuluji k vítězství v anketě a zeptám se, jak vypadal zápas z tvého pohledu?
Zápas nenaplnil vůbec naše očekávání. Soupeřův tým působil více, než nervózním dojmem, což vyvrcholilo trapnými poznámkami na konto našeho týmu, z úst vedoucího mužstva soupeře. Naše sestava byla hodně poslepovaná, spousta kluků má nějaké zdravotní problémy. Rozhodčí říkal, že nebere, tak nezbylo nic jiného, než hrát nad svoje možnosti. Z tohoto výsledku je patrné, že náš tým je mentálně velice silný.
I díky tvému gólu jste uhráli poměrně překvapivou remízu na půdě silných Koutů. Můžeš tvou trefu popsat?
Nacvičená akce, stejný gól jako do sítě Dukovan, ovšem tentokrát jsme si role s Mírou Sosnarem vyměnili. Kvalitní náběh do lajny, kvalitní přihrávka, kvalitní centr do ohně a kvalitní zakončení, hlavou do protipohybu brankáře. Není co řešit. - smích
Po dlouhé době jste se odlepili ode dna tabulky. S jakým cílem jste vstupovali do jarní části sezóny?
Cíl je jasný. Přejet co nejvíce soupeřů a zachránit tuto soutěž pro náš tým, naši obec a naše fanoušky, kterým bych chtěl poděkovat, že i přes to všechno na naše zápasy chodí v takovém hojném počtu.
Jaké jsou v Syrovicích plány s fotbalem do budoucna?
Mládež, o kterou pečují kvalitní trenéři, v našem klubu jenom kvete, nicméně chybí nám dorostenci, kteří by doplňovali první tým. Než naše mládí bude zralé na dospělý fotbal, budou se muset učinit nějaké nákupy. Výtěžek z letošního fotbalového plesu byl dostatečně velký a z vedení klubu, mezi nás smrtelníky proslýchá informace, že Tomáši Součkovi už je Slávie malá a Ladislav Krejčí není v Bologni dostatečně vytížený a chce zpátky do Česka, tak uvidíme. - smích
Co rád děláš ve svém volném čase?
Snoubenka a syn milují výlety, takže o můj volný čas je postaráno, ale nepohrdnu ani pozváním na pivo od svých kamarádů, kterým děkuji za svoje vítězství v anketě. Díky borci.
Máš nějakého oblíbeného hráče a oblíbený klub?
V mládí jsem obdivoval Franka Lamparda a celý klub Chelsea FC, teď jsem rád, když se nějaký český klub předvede v Evropě, jako třeba letos Slavie.
Jaké je tvoje oblíbené jídlo a pití?
Jsem totální všežravec, ale když vidím na talíři maso, moje chuťové buňky stoupají do ukrutné výšky a mě to dostává doslova do extáze. Co se pití týče, v mládí vedla samozřejmě cola, když jsem však poprvé ochutnal ten zlatavý mok, moje nejoblíbenější pití se měnilo.
V dalším kole vás čeká první celek tabulky - Šebkovice. Co od utkání očekáváš a co myslíš, že by na soupeře mohlo platit?
Bohužel, na následující kolo nebudu. Kluci mají v pátek po kondičním tréninku, video rozbor hry soupeře, kde trenér stanoví taktiku. Kluky ze Šebkovic dobře známe, jsme si vědomi skutečnosti, že ve svém týmu mají slabší povahy, na které by mohla platit drzá akce jedna na jedna. Vyhraje tým, který udrží nervy na uzdě, pevně věřím, že to budou Syrovice. Na jaře jsme doma ještě neprohráli a věřím, že tomu nebude jinak i po zápase. Držím palce borci.
Děkuji za rozhovor, ať se daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.