Chceme se co nejvíce oddálit od sestupových pozic a ukončit sezonu se ctí, říká David Fábry

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jste anketu o hráče kola. Věděl jste vůbec, že takové hlasování na webu fotbalunas.cz probíhá?
Náš trenér Miroslav Supáček se hodně zajímá o aktuální dění a na internetu je velmi aktivní. To on poslal odkaz s hlasováním do naší Facebookové skupiny. V anketě pro mě nejspíš hlasovali spoluhráči ze skupiny, takže za výhru vděčím hlavně tomu.
Do nominace jste se dostal zejména díky svým dvěma gólům v zápase proti Vinařicím, jak jste se během utkání cítil?
Během hry jsem se cítil dobře. Trochu mě mrzí, že jsem v závěru neproměnil jasnou šanci a promarnil tak příležitost na vstřelení hattricku. Se špatnou koncovkou se v poslední době potýkáme až příliš často.
Jak vypadá oslava takové výhry v Hostouni?
Oslavný pokřik se nese v rytmu „Otce Abrháma" a má ho vždy na starost Miroslav Slanina, který do oslav umí dát opravdu vše. Samotné oslavy většinou probíhají v místní hospodě Fotbalclub Hostouň.
O víkendu pojedete na Družec, což by měl být papírově těžší soupeř, jak vypadají vaše přípravy na tento duel?
S Družcí jsme v zimě sehráli přípravný zápas, který jsme prohráli 1:2. Naše vzájemné zápasy jsou navíc okořeněné tím, že v jejich současném týmu působí několik hráčů, kteří prošli hostouňským kádrem. Mají kvalitní tým, zápasy bývají přiostřené, takže se nám proti nim nehraje moc dobře.
Kam se chcete tuto sezónu ještě s béčkem Hostouně dostat?
Už dlouho před koncem jarní části musíme sezónu označit za nevyvedenou. Před jejím začátkem jsme měli rozhodně jiné představy, a to nejen co si týče samotných výsledků, ale hlavně předváděné hry. Střed tabulky je nebývale vyrovnaný. Chceme se co nejdříve bodově oddálit od sestupových pozic a zakončit sezónu se ctí.
Koho tipujete na letošního vítěze 1. B třídy Středočeského kraje sk. A?
Rezerva rakovnického SK má po celý průběh sezóny konzistentní výsledky. Myslím si, že si postup pohlídají.
Kdy a za jakých okolností jste uskutečnil své první fotbalové krůčky?
V Hostouni jsem vyrůstal a když mě táta (odchovanec a dlouholetý hráč Sokola Hostouň) přivedl k fotbalu, volba byla jasná.
Blíží se nadstavba české FORTUNA:LIGY, koho tipujete na vítěze titulu?
Od mala jsem sparťanským fanouškem, ale v jejich současném rozpoložení bych je na vítěze titulu určitě netipl. Myslím si, že celkový vítěz zůstane stejný jako po základní části, tedy sparťanský rival SK Slavia Praha.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.