Konečně zápas, který měl náboj, jaký si představuji, hlásí po vítězství nad vedoucí Dýšinou Alexandr Zikmund

Fotbalisté Smíchova zdolali ve šlágru 18. kola městského přeboru 2:1vedoucáí Dýšinu a v tabulce se svému soupeři přiblížii na rozdíl tří bodů. Velkou zásluhu na tom měl také záložník Alexandr Zikmund, který byl na jaře již podruhé zvolen hráčem kola. Možná budoucí architekt nám poskytl rozhovor, v němž se za divácky atraktivním duelem ještě ohlédl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V anketě o hráče kola jste na jaře uspěl už podruhé. Co říkáte Vaší „popularitě“ mezi hlasujícími?
Upřímně nevím, co na to říci (smích). Jsem rád, že jsem se stal opět hráčem kola, ale zároveň budu muset platit do týmové kasy, takže jsem napůl rád i nerad (smích).
V utkání, za které jste byl vybrán do sestavy kola a následně zvolen hráčem kola, jste porazili 2:1 vedoucí Dýšinu. Jak byste ten zápas s několikadenním odstupem zhodnotil?
Jednoznačně zápas, který měl konečně náboj, jaký si představuji. Hra byla velmi vyrovnaná. Hrálo se nahoru dolů. Utkání bylo velmi napínavé až do poslední minuty, takže za mě velmi povedený zápas a takovou třešničkou na "dortu" byla Výhra!!! Myslím si, že i z pohledu diváka to musel být velmi napínavý a atraktivní zápas.
Podle vašeho trenéra byla Dýšina nejlepším soupeřem, kterého v městském přeboru pamatuje. Vypadalo to tak i z Vašeho pohledu ze hřiště?
Určitě ano, na tuto soutěž mají velmi dobrou herní taktiku. A najdou se tam hráči (jednotlivci), kteří dokáží rozhodnout zápasy, takže určitě ano. Je to jeden z top týmů v naší soutěži a držím si k němu respekt.
Díky výhře jste se Dýšině zase přiblížili na stále hratelný tříbodový rozdíl. Nemrzí teď o to víc předchozí překvapivá porážka na půdě béčka Lhoty?
Bohužel mrzí. Ve Lhotě jsme odehráli velmi nepovedený zápas a zbytečně jsme si ztížili cestu za postupem.
V sobotu doma hostíte béčko Zruče, kterému máte z podzimu co vracet. Co můžeme očekávat tentokrát?
Teď už prostě musíme vždy odpracovat z každého zápasu 3 body a spoléhat se na to, že vedoucí tým ztratí a my se dotáhneme na špici tabulky. Takže v sobotu si určitě půjdeme pro 3 body.
Minule jsme se bavili o tom, že fandíte plzeňské Viktorii. Ta ztrácí kolo před koncem základní části 4 body na vedoucí Slavii. Věříte ještě v titul?
Jak říkám já, "vždycky je šance," takže pevně věřím, že to Viktorka zvládne. Krása ve fotbale je, že nikdy nevíte, co se může stát.
V minulém rozhovoru jste také uvedl, že Vás baví škola. Můžete prozradit co a na jaké škole studujete?
Studuji třetím rokem Střední odbornou školu užitého umění a designu tady v Plzni se zaměřením Design interiéru, ale do budoucna bych se chtěl spíše věnovat více architektuře než interiéru.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.