Každý v týmu má své úkoly. Mým je střílet branky, říká Filip Němec.

Meclov získal důležité tři body. Tato výhra přerušila vítěznou sérii Sušice. Němec vstřelil svůj 21. gól a umístil se ak na děleném prvním místě v tabulce střelců. My Vám přinášíme s hráčem kola rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k vítězství. V anketě jste vyhrál těsně nad Tichým, co na své vítězství říkáte?
Samozřejmě to potěší. Každého to potěší a kdo říká že ne, tak kecá. Ale chleba levnější nebude. (smích)
Čekalo Vás nelehké utkání proti rozjeté Sušici. Připravovali jste se na ně nějak zvlášť?
Připravovali jsme se jako na každý zápas. Rozdíl byl v tom, že jsme několikrát za sebou remizovali a tenhle zápas jsme už museli zvládnout, ještě k tomu na domácí půdě.
V zápase jste vstřelil jednu branku. Můžete nám ji popsat? Jak se Vám hrálo?
Většinu sezony hraji sám v útoku. Poslední zápasy hrajeme na dva, tak se mi hrálo lip, přece jenom jsme tam na to dva. A gól padl po výborný nahrávce Toliho (Honzy Tolara) pak už jsem sel sám na gólmana a proměnil, zaplať pan bůh.
Nyní Vás čeká horká půdu v Kaznějova. Na co se můžeme jako diváci těšit?
No zřejmě to bude boj, ale my hrajeme na špici, takže se nekoukáme kde a s kým hrajeme. Chceme se soustředit na nás a všude brát 3 body.
V soutěži jste nastřílel již 21. branek. Jaký máte cíl do konce sezóny?
Znova říkám, že to je hezký. Samozřejmě o tom vím, ale nemam svůj cil. Máme jeden cil a to postoupit. Jsme tým, někdo tam je od branek, někdo jim má zabraňovat. To ze můžu pomoc týmu 21 brankami je více méně povinnost.
Jak probíhala Vaše kariéra? Kde všude jste působil?
To snad ani nebudu jmenovat všechno. (smích) Prošel jsem v dorostu Sokolovem, pak jsem hrál 3 ligu ve Varech pár let. Divizi v Toužimi, Karlovarský kraj za Ostrov a Lokotku. (pozn. Lokomotiva Karlovy Vary) Byl jsem jednu sezonu i v Německu. A to není všechno podle mě.
Jaký je Váš oblíbený tým a fotbalový vzor?
U nás je to jednoznačně Slavia, 90% kabiny u nás jsou Slávisti, takže to ani jinak nejde. Venku to přeji Arsenalu, i když se jim dlouhou dobu nedaří. A vzor, Cristiano Ronaldo, Mbappé, mam rad rychlý a technicky vybavené hráče, který umí dat gól.
Jaké jsou Vaše koníčky krom fotbalu?
Konicky jsou všechny sporty všeobecně. Rad si zahraji tenis i třeba hokej. Každopádně můj největší koníček je teď můj syn.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.