Hráč 18.kola Marek Fiktus v rozhovoru říká, co je jeho největší odměnou po vyhraném utkání, ale i mnoho dalšího

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz Marek Fiktus. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku prozraďte nám, jaké byly vaše fotbalové začátky ?
Fotbal jsem začal hrát v 7 letech za SK Lišov, kde jsem začínal na postech jako obránce a gólman. Ve 13 ti letech přišla puberta a s fotbalem jsem přestal. Lásku k fotbalu jsem znovu objevil v 18-ti letech, kdy především právě fotbal a rodina mi pomohli se dostat z puberťáckých problémů. Od té doby fotbalem žiji.
Jaký byl průběh vaší dosavadní fotbalové kariéry ?
Průběžné pendlování mezi domovským týmem TJ Sokol Štěpánovice a týmem SK Lišov. Nyní jsou oba kluby spojeny a tím mám tu možnost hrát jak za B tým tak i A tým. Čímž tedy děkuji trenérovi za nominace.
Jaký je Váš osobní nebo týmový největší úspěch ?
Postup z 1.B třídy do 1.A třídy
Co je pro vás největší odměnou po vyhraném utkání ?
Cigareta,pivo, rum a že můžu chodit a ustál jsem zápas bez zranění.
V kabině patříte k hráčům kteří jsou spíše zticha a soustředí se na svůj výkon, nebo hecujete vaše spoluhráče ?
Jak kdy, u nás je hned několik rituálů: Např. Alda, který nosí pomalu celou tělocvičnu s sebou povýšil a nyní nosí už i nám všem formu od jeho manželky z kuchyně. Dále naši DJové Bouchy, Kándlís, Mlýnek a další ladí formu tím, že se předhánějí co pustí a když to pustí, tak zlatá dechovka. Poslední dobou máme i ovocný servis ( lepší by byl ale tatarák a pejsek - aby "bebínkáři" nefňukali). A já většinou jsem zticha, poslouchám tréňu, vstřebávám atmosféru a procvičuji břišní svaly při oblékání štulpnů a zavazování tkaniček.
S kým si v A týmu nejvíce rozumíte a proč ?
Se všemi, v prvních dvou poločasech se tedy někdy objeví i napjaté situace, hlavně když mám míč, ale jinak se všemi i s třéňou a s fanoušky a to nejvíce, když začíná III. poločas (smích)
Jakými slovy by jsi chtěl zakončit náš rozhovor Marku ?
Chtěl bych poděkovat rodině, převážně manželce, která mě pravidelně moc nevídá od čtvrtka do pozdní neděle. A také dík klukům, že si s nimi v těchto letech můžu zahrát.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.