Pokračující sérii TJ Start prodlužuje Václav Prchal

Lukavecká sezóna snů směřuje zápas od zápasu k umístění na čele tabulky, o němž začíná po každém odehraném víkendu pochybovat stále méně lidí. A ani nyní není žádná výjimka ani v hlasování do sestavy kola, protože z prvenství se může radovat další hráč TJ Start a to jediný střelec duelu s Jiřicemi, středopolař Václav Prchal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Vašku, gratuluji ti k výhře v sestavě kola, která se v případě Lukavce dala už tak nějak předpokládat, tím ale rozhodně tvé vítězství nebagatelizuji. Naopak se tím krásně navenek potvrzuje, jaká je v Lukavci parta, protože vaše dominance jak na hřišti, tak i na fotbalunas.cz začíná být absolutní. Co na své vítězství říkáš? Počítal jsi bezprostředně po utkání s nominací, nebo tě tvé jméno na nejlepší soupisce 19. kola překvapilo?
Čau Lukáši, jak říkáš, máme skvělou partu, která šlape jak na hřišti, tak i mimo něj a od toho se vše odvíjí. O sestavě kola jsem nějak nepřemýšlel, spíš jsem byl rád, že jsme vyhráli další důležitý zápas a odskočili jsme zase o pár bodů.
V tomhle ohledu se mi z žádného hráče Lukavce ještě nepodařilo vypáčit jasnou odpověď, tak doufám že teď už to vyjde :D . Po vyhraném zápase s Jiřicemi, kde jsi mimo jiné vstřelil jediný gól utkání, máte na čele už šestibodový náskok, když právě Jiřice byly z pohledu na tabulku vaším hlavním konkurentem v boji o titul. Nyní si na cestě za postupem můžete ve zbývajících devíti kolech klidně dovolit i dvě klopýtnutí a to už je přeci jen situace, kdy se dá o reálně šanci na postup hovořit, nemyslíš?
Je ještě spousta zápasů a ani jeden nebude lehký. Je pravda, že se k nám přiklání i štěstí v určitých momentech, třeba můj gól byl s velkou porcí štěstí, ale na to se historie neptá. Teď se hlavně musíme soustředit na každý zápas a neříkat, že můžeme 2krát prohrát. To by se nemuselo vyplatit.
Naplnily se dle tvého názoru prognózy o tom, že utkání s Jiřicemi bylo pro Lukavec tou zatím nejtěžší jarní bitvou?
Nejtěžší určitě byla. Věděli jsme o kvalitách domácích a víme, že doma nerozdávají body zadarmo. Hráli jsme týmově a vyplatilo se.
Z domácího hřiště má letos Lukavec 100% bilanci 8 zápasů, 8 výher a k tomu pouhých pět inkasovaných branek. Neskutečný počin, který v tak vyrovnané soutěži jakou Poutník liga je nemá obdoby. Co dle tvého je hlavním důvodem vaší neskutečné domácí formy, o jejíž narušení se o víkendu pokusí Kamenice nad Lipou?
Doma máme velké a perfektně upravené hřiště (DÍKY PÁJO), to se pak hraje. K tomu spousta lidí, kteří nás ženou dopředu. A kluci v obraně odvádějí perfektní práci, a když už něco projde, tak tam je Davídek.
Od kolika let se věnuješ fotbalu a kdo tě k němu přivedl?
Fotbalu se věnuji od 4 let a přivedli mě k němu rodiče.
Tvá zatím jediná cesta "ven" z Lukavce byla v rámci jednoletého hostování směr Křivsoudov. Co tě k tomuto kroku přimělo a jak na toto angažmá na Benešovsku vzpomínáš?
Po hokejové sezoně jsem neměl na jaře kde hrát, tak jsem šel za kamarádem do Křivsoudova. Hráli jsme tam o nejvyšší příčky a parta taky byla skvělá, takže super půl rok.
Na jaké pozici na hřišti nejraději hraješ?
Střední záložník nebo střední ofenzivní záložník.
Liga mistrů, nebo Mistrovství světa?
Mistrovství světa.
Sleduješ stránky fotbalunas.cz pravidelně? Co se ti na nich líbí nejvíce a co bys naopak vytknul?
Mistrovství světa.Stránky sleduji pravidelně.Hodně mě baví tip liga.
Díky za rozhovor. Přeju ať se ti daří dál a to nejen na hřišti, měj se.
Taky díky i tobě ať se daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.