Benešovský Adamík se vrátil po stopce a stal se hráčem kola

Dvě branky v zápase Petřkovic s Dolním Benešovem vynesly hostujícího Ondřeje Adamíka do sestavy kola. Následně jste jej zvolili hráčem kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké jsou cíle Dolního Benešova v jarní části sezony?
Naším cílem je mít co nejdříve jistotu záchrany ve třetí lize a uhrát co nejvíce bodů. Letošní ročník MSFL je hodně náročný, protože může padat až pět týmů, takže pro nás jako pro nováčka bude úspěch, když skončíme někde okolo 9.-10. místa.
Na jaře se vám osobně daří, dva zápasy, tři góly, co na to říkáte? (Hráč odehrál ještě 4 minuty v Uherském Brodě)
Jsem rád, že jsem po další operaci zpátky na hřišti. Jsem rád za každý zápas. Mohl jsem jich odehrát i více, ale bohužel jsem dostal za červenou kartu stop na dva zápasy. A ty góly? Za ty jsem samozřejmě rád a doufám, že to tak bude pokračovat. Hlavně když nám pomůžou k nějakým bodům.
Čekají vás Otrokovice, co od zápasu čekáte a s čím do něj půjdete?
Zápas s Otrokovicemi je pro nás hrozně důležitý už jen proto, že další dvě kola hrajeme venku u týmů z čela tabulky. Takže pokud zápas s Otrokovicemi zvládneme, budeme moct jít do těch zápasů s čistou hlavou. Takže nic jiného než výhru nebereme a věříme, že zase trochu odskočíme týmům ze spodních pater tabulky.
V devíti zápasech jste dal zatím osm branek, máte nějakou metu, na kterou byste chtěl dosáhnout?
Žádnou metu nemám, ale pokud budu takhle pokračovat až do konce sezóny, tak se rozhodně zlobit nebudu.
S Filipem Labudou jste dali více než polovinu branek svého týmu. Nevidíte to jako problém?
S Filipem jsme za poslední sezóny dávali hodně gólů, ale vždycky to byla zásluha celého týmu. Od toho jsme na hřišti, takže problém v tom určitě nevidím. Pokud se k nám přidají i další, tak to bude jen a jen dobře..

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.