Lukáš Oulehla se po dvou týdnech stal opět hráčem kola!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Pětadvacetiletý fotbalista Radostína Lukáš Oulehla. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Byl jste zvolen hráčem 18.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Díky. Poprvé v životě jsem nastoupil v obraně za naše áčko a musím říct, že se mi to podařilo odehrát dobře. Celkově v Radostíně nemáme dostatek lidí a začíná se to projevovat nejenom tím, že musíte nastoupit na postu, na kterém jste nikdy nehrál.
Jak hodnotíte zápas s Křižanovem?
Byl to zápas o jedné brance. Křižanov měl možná více rohových kopů, jinak to byl pro mě remízový zápas. Bohužel ten gól po jedné chybě skončil v naší síti a Křižanov se mohl radovat.
Byl jste zvolen hráčem kola předminulý týden ve III. třídě, kdy vás ocenění více potěšilo?
Asi předminule. Teď už mám pocit, že ze mě chtějí jen nějakou flašku vytáhnout i z áčka. (smích)
Jaká byla reakce spoluhráčů na vaši předchozí výhru v naší anketě?
Zase ta stará písnička. Reakce typu, kde máš flašku a co jsi to tam psal za nesmysly, jsem se dočkal od většiny z nich. (smích)
.Jak jste trénovali přes zimu, jste na jaro dobře připraveni?
Já osobně jsem spíš netrénoval. Vždy se najde pár jedinců, co chodí pravidelně, jinak je to ale velká bída. Musíme to zlepšit.
Kdo vás trénuje, jste s ním spokojeni ?
My jsme s naším trenérem Jirkou Peškem spokojeni. On s námi už asi tolik ne.(smích) Tréninková účast je mizerná a kolikrát je velký problém vůbec sehnat dost lidí na zápas.
Co je cílem Radostína ve zbytku jarní části soutěže?
Uhrát pár bodů doma stylem, aby se na to dalo dívat. Stabilizovat základní jedenáctku a spíše se připravit na podzim.
Příští kolo vás čeká druhá Bobrová, co od zápasu očekáváte?
Bude to těžký zápas. Doufám, že favorita dokážeme potrápit a sebrat mu nějaké body. Hlavně ale doufám, že to proběhne bez velkých emocí a bude to dobře zvládnuté i ze strany rozhodčích. V Bobrové to totiž občas bývá divočina.
Sledoval jste zápas mezi Slávií a Chelsea?
Zápasy jsem viděl oba dva. Slávka se nemá za co stydět, předvedla velmi slušné výkony v obou utkáních. Snad možná škoda prvního poločasu na Chelsea, jinak super.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.