Fanoušci v Olešnici jsou výborní a podporují nás v hojném počtu, říká hráč kola Michal Hanzal

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k vítězství hráče kola podruhé za sebou, jaké to pro Vás je?
Dobrý den, děkuji. Moc si toho vážím. Určite to potěší, ale příště, i kdybych dal v zápase branek třeba 7(smích),tak už mě do sestavy kola prosím nedávejte..je třeba dát šanci ostatním klukům!!!
Opět jste dal dva góly, co říkáte na svoji střeleckou formu?
Jsem moc rád že to tam takhle padá a můžu pomoci klukům v dobrých výkonech. Každý zápas mám spoustu gólových šancí, které díky bohu prozatím proměnuji. Nic nemění na tom, že jsem stále furt to samé kopyto(smích)
Kolikrát týdně trénujete a jaká je docházka na trénink?
Přes zimu se trénuje 3x týdně a když se rozjede soutěž, tak to drobet povolí a trénuje se 2x týdně. Máme skvělého trenéra, který není žádná bestie(smích) umí připravit trénink tak, aby to bavilo každého a tak na tréninku je docházka slušná, navíc trénink je pro mnoho lidi záminka zajít po tréninku na pivo!!!
Když se Vašemu týmu takhle daří, promítá se to na návštěvnosti na domácích zápasech?
Myslím si, že návštěvnost je dost slušná, ale musím říci že to není kvůli tomu, že by se nám dařilo. Fanoušci v Olešnici jsou výborní a podporují nás v hojném počtu i když se zrovna nedaří! Ale nesmím zapomenou i na lidi z okolních vesnic a měst co nás jezdí podporovat!!!takže DÍKY VŠEM!!!!
Máte nějaký rituál před zápasem?
Ano mám, ale myslím si, že to není dobrý nápad to tady rozebírat (smích)
Teď k Vám jedou Velenice, co čekáte od zápasu?
Očekávám 3 body!!! Zápas bude určitě v slušném tempu a zas bude k vidění spousta branek. Velenice mají slušnej team a věřím že nám nedají nic zadarmo...bude nám chybět spousta hráčů (zranění, slunění se na Kypru atd...)ale věřím, že za kluky co nebudou, mákneme a dotáhneme to do vítězného konce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.