Rád vzpomínám na dorost v Příbrami s trenérem Janotou, kdy jsme celou sezónu neprohráli, vzpomíná na úspěšné angažmá Kryštof Kvěch

Fotbalista, který si prošel v mládeži příbramskou školou, má nyní formu. To dokázal i proti Tachovu, kdy si připsal jeden gól a předvedl bezchybný výkon. V mládí hrál po boku Václava Černého, Aleše Matějů a dalších fotbalových talentů. Nyní Kryštof Kvěch září v sedlčanském dresu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas proti Tachovu se ti povedl, skóroval jsi a pomohl týmu k vítězství. Jak bys utkání v krátkosti zhodnotil?
Utkání s Tachovem bych hodnotil velmi dobře, brzký gól pomohl klidu do hry, kontrolovali jsme hru po celý zápas. Důležité je, že jsme nedostali branku po dlouhé době.
Na podzim se vám daří, jak probíhala zimní příprava? (rozhovor zveřejněn po prohře v Čížové)
Ano, docela daří. Škoda prvního zápasu, kdy jsme zbytečně prohráli doma s Jindřichovým Hradcem, ale od tohoto zápasu jsme bez prohry. Doufám, že nám to tak zůstane. Příprava klasicky hodně běhání, s míčem až před mistrákem, takže to není nic pěkného. Přátelské zápasy jsme odehráli s celky z nižších soutěží a myslím, že jsme každý vyhráli. Poté jsme remizovali s Meteorem Praha.
Kde jsi udělal své první fotbalové krůčky a kdo tě ke kopané přivedl?
K fotbalu mě přivedl táta tady v Sedlčanech. Bylo to v mých pěti letech.
V Příbrami jsi hrál s několika výbornými fotbalisty, někteří z nich jsou nyní v zahraničí, jiní hrají v nejvyšší české soutěži. Jsi s nimi v kontaktu?
Ano, hrál jsem s Vaškem Černým, s Alešem Matějů nebo s Pepou Kvídou. Máme se v přátelích na sociální síti, ale v kontaktu jsem jen s Honzou Suchanem, který je jedním z nejlepších kamarádů.
Co stálo za tvým přesunem z Příbrami do Sedlčan?
Byl jsem mladý, chtěl jsem hrát opět s kamarády.
Na jakou část v kariéře vzpomínáš nejraději?
Rád vzpomínám na dorost v Příbrami s trenérem Janotou, kdy jsme celou sezónu neprohráli a také na první sezónu v divizi tady v Sedlčanech.
V NHL začíná vyvrcholení sezóny - play off. Jaký celek dle tebe získá Stanleyův pohár?
Jelikož mám rád Davida Pastrňáka, tak Boston Bruins.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.