Nejraději vzpomínám na sezónu, kdy jsme s B týmem postoupili do I.A třídy, zavzpomínal si hráč kola Ondřej Mareš

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Ondřej Mareš – TJ Osek B, tým vedl jako kapitán a v obraně podal spolehlivý výkon. My Vám s tímto hráčem přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. Na jaře jste konečně po dvou prohraných zápasech vyhráli, a to celkem jednoznačně 4:1 nad Bělčicemi. Čím to bylo? Pomohlo vám hlavně domácí prostředí?
Díky za gratulaci. Pro nás to bylo velice důležité vítězství, protože ostatní týmy v dolní polovině tabulky také bodovaly. Výsledek vypadá celkem jednoznačně, ale lehké utkání to určitě nebylo, největší rozdíl byl, že soupeř na rozdíl od nás nedokázal proměnit svoje šance. Hodně nám pomohli i Honza Hoch a Cipís (Martin krejčí) z A týmu. Domácí prostředí nám taky určitě pomohlo, každý hraje raději doma před svými diváky než na hřištích soupeře.
Tým jste vedl jako kapitán, avšak v rozhovoru na podzim mi váš spoluhráč Josef Diviš říkal, že si pásku střídáte, abyste měli větší rozpočet na dokopnou. Na kom tedy máme „céčko“ čekat v příštím zápase? Nebo si ho necháte po vítězném zápase vy?
Nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí (smích). Střídání pásky pokračuje i na jaře, takže na příští zápas bude mít céčko zase někdo jiný. Zatím nechci prozrazovat kdo to bude, abych nepomohl soupeři v přípravě na náš tým (smích).
Jak probíhala zimní příprava, měli jste a máte tréninky společně s A týmem?
Je to tak, zimní příprava i tréninky probíhají společně s A týmem. Příprava probíhala převážně v naší hale v Oseku a také jsme vycestovali na tradiční soustředění do Sušice.
Jak často si kupujete nové kopačky, jaký typ a značku máte?
Nové kopačky si moc často nekupuju. Současné mám, i vzhledem k roční pauze kvůli zranění už čtyři roky a preferuju značku Adidas.
Honza Hoch mi prozradil, že máte z týmu nejlepší kopací techniku, Josef Diviš zase, že máte nejtvrdší střelu levačkou v kraji, souhlasíte s tím?
Když to kluci říkají tak to bude asi pravda (smích). Ne teď vážně, nejlepší kopací techniku má asi právě Honza Hoch, který dává pravidelně góly z přímých kopů. Ale děkuji jim za pochvalu.
Máte radši podzimní nebo jarní část sezóny?
Raději mám jarní část, kdy se už rozhoduje o konečném postavení týmu v tabulce.
Na jaký fotbalový moment nejraději vzpomínáte?
Nejraději vzpomínám na sezónu, kdy jsme s B týmem postoupili do 1.A třídy, i když jsme po podzimní části byli až na 6 místě, ale celé jaro jsme neprohráli a nakonec vyhráli soutěž s velkým náskokem.
Ke kterému profesionálnímu fotbalistovi byste se svým stylem hry mohl přirovnat?
Velice těžká otázka, ale pokud musím někoho říct, tak dnes už nehrající Roberto Carlos.
Mini dotazník Ondry Mareše:
Nejsympatičtější tým v soutěži (kromě vašeho)?
Nedokážu říct.
Naopak nejméně sympatický tým v soutěži?
Vždy se mi špatně hraje v Bělčicích, takže Bělčice.
Hráč s nejlepší fyzičkou v týmu?
Určitě naše legenda Jarda Sládek, i na svůj pokročilý věk nevypustí jediný souboj a celý zápas brousí levou lajnu. I v tréninku je radost se od něj učit a poslouchat jeho rady.
A co hráč s nejhorší fyzičkou?
Asi logicky jeden z gólmanů, řeknu Pápa Vojta.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.