Mým cílem je dohrát sezónu bez zranění a vsítit co nejvíce gólů, říká hráč kola Lukáš Voldřich

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2
Gratuluji Vám k vítězství. Sledoval jste hlasování o hráče kola? Co na své vítězství říkáte?
Děkuji za gratulaci. Hlasování jsem bohužel nesledoval. To, že jsem byl nominován jsem zjistil ve chvíli, kdy již bylo rozhodnuto o výsledku hlasování.
Jste spokojeni s novosedelským tažením v jarní části?
Začátek jarní části jsme v Peči neodstartovali úspěšně, ale nyní jsme na dobré cestě udržet se ve středu tabulky. Doufám, že naše výkony se budou zlepšovat a získáme vyšší umístění než v podzimní části.
Jaký byl zápas v Číměři?
Zápas v Číměři byl velice náročný. Číměř má kvalitní manšaft. My jsme ale podali velmi dobrý výkon, a proto jsme rádi, že jsme si odsud odvezli zasloužený bod.
Vstřelil jste jedinou branku. Jak padla?
Po přesné přihrávce Radka Kuba na Martina Hladílka, který míč zatáhl po pravé straně jsem dostal přihrávku před téměř prázdnou branku. Poté stačilo jenom nastavit nohu a míč elegantně uklidit do branky (smích).
V dalším kole přivítáte Strmilov. Co můžeme od tohoto utkání očekávat?
Od tohoto utkání jsme očekávali, že protivník bude nepříjemný. Toto se nám potvrdilo. Udrželi jsme si dobrou formu z minulého utkání a na domácím hřišti za podpory skalních fanoušků jsme získali 3 body. Měl jsem radost, že jsem k dobrému výsledku mohl opět přispět vstřelenou brankou.
Jaký je Váš osobní fotbalový cíl v této sezóně?
Mým cílem je dohrát sezónu bez zranění a vsítit co nejvíce gólů.
Na jaké pozici nastupujete a kde se Vám hraje nejlépe?
Má stálá pozice je levý záložník. Tato pozice mi vyhovuje a myslím, že jsem se na ní osvědčil.
Jak probíhala vaše fotbalová kariéra? Kde všude jste působil?
Fotbal hraji od dětství. Jako dítě jsem začínal ve Slovanu Břilice (dnes již Třeboň). Od 19 let hraji v Novosedlech nad Nežárkou, kde pravděpodobně budu působit až do fotbalového důchodu (smích).
Viděl jste čtvrteční utkání Slavie? Co jste na něj říkal?
Ano, utkání jsem viděl a Slavie mě překvapila, že byla kvalitním soupeřem pro Chelsea. Proto mě zamrzelo, že dostali v závěru utkání branku. V odvětě jim budu samozřejmě opět fandit.
Je něco, co byste rád vzkázal vašim fanouškům a fotbalové veřejnosti?
Rád bych poděkoval všem, kteří mi zaslali hlas a podporují novosedelský fotbal. Dále bych byl rád, kdyby fotbal na vesnicích začal opět skvétat a děti neseděli jen u PC a mobilů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 4. 2019 10:47
:-) :-) :-) dobře ty.