ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.B třída sk. B - Jan Chludil je na Mladcové nadmíru spokojený a na trenéra Lošťáka nedá dopustit

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, zápas s Loukami se Ti vydařil, jak vůbec probíhal?
Děkuji za gratulaci a zároveň všem, kteří hlasovali. Samozřejmě jsem si vědom, co výhra hráče kola znamená, takže už se spoluhráči mohou těšit na sobotní "třetí poločas". Řekl bych, že jsme od začátku byli lepším mužstvem, ale gólově jsme se dokázali prosadit až z penalty. Pak už jsme na hřišti byli rozhodně aktivnější, což se nám podařilo potvrdit i gólově, i když Louky si zajímavé příležitosti dokázaly také vypracovat a při kvalitnější koncovce nám mohli utkání v prvním poločase klidně znepříjemnit.
Podařilo se Ti navíc dát dvě branky, co jim předcházelo?
První byla z penalty po zbytečném faulu domácího hráče na Michala Dlabače v rohu vápna a druhá z rohu, který kopal Honza Chvíla na přední tyč na Laďu Bahulíka, od kterého se míč dostal až ke mně do snadné pozice, kdy gólman zůstal na přední tyči a na čáře tak místo něj zůstal už pouze bránící hráč, kterého jsem dorážkou naštěstí netrefil.
Jak se Ti líbí na Mladcové, nastupuješ navíc i za B tým?
Na Mladcové jsem spokojený, soutěžní utkání jsem za jiný tým nikdy neodehrál a ani to nemám do budoucna v plánu. Jak v A, tak v B týmu máme super partu, takže pokud jen trošku můžu, tak rád naskočím za oba mančafty.
Co říkáš na výkony Mladcové v jarní části?
Bodově jsme zatím 100%, což je samozřejmě super, ale herně si myslím, že máme pořád na čem pracovat. V každém z úvodních tří kol nám pomohla se rozjet vždy penalta, takže na to nemůžeme určitě spoléhat. Na co se ale spolehnout můžeme je obrana v čele s Peťou Kupkou v bráně, která zatím ještě na jaře neinkasovala - doufám tedy, že nám tohle vydrží co nejdéle a tento hattrick čistých kont by si od Peti určitě taky zasloužil nějaký příspěvek do ledničky.
Trenér Lošťák je asi velmi náročný, co říkáš na jeho koučování?
Luďa Lošťák hlavně fotbal neskutečně žere a je jedno na jaké je to úrovni. Samozřejmě je v okolí Zlína dost známý i díky svým emocím na lavičce, ale to k fotbalu patří. Jde vidět, že chce prostě pokaždé vyhrát, ať už je to fotbálek na tréninku nebo mistrovské utkání a to se mi líbí, protože také nesnáším prohry.
Na které spoluhráče nejraději vzpomínáš?
Na Mladcové jsem se setkal se spoustou výborných fotbalistů a zároveň se skvělými lidmi, ať už to byli borci v mých letech nebo o generaci starší, seznam vzpomínek by asi vydal na celou knihu.
Chtěl bys ještě okusit vyšší soutěž?
Na vyšší soutěž určitě myšlenky nemám, minimálně tedy ne v jiném dresu než u nás na Mladcové.
Jaké jsou Tvé koníčky a co Tvoje zaměstnání, popř. škola?
Mám rád sport celkově, pokud se najde čas, tak se rád kromě fotbalu podívám i na hokej, ve volných chvílích teď sleduju play-off české extraligy, i když je samozřejmě škoda, že už nehrají Ševci. Školu už mám nějaký ten pátek za sebou, pracuju jako finanční poradce a zároveň s pár kamarády rozjíždíme projekt s doplňky pro sportovce a pro zdraví vůbec.
Co říkáš na úroveň 1. B třídy a na Vaše umístění? Kdo postoupí a komu zůstane Černý Petr?
Tzv. zlínská skupina 1.B třídy má své kouzlo, nastupují proti sobě pravidelně týmy, které to k sobě mají kousek, téměř každý týden hrajeme derby a to je určitě fajn, protože se jednak mezi sebou s klukama z ostatních týmů známe a na fotbal chodí i více lidí. Co se týče postupu, tak nejlépe je na tom zatím samozřejmě Fryšták, který bychom rádi na jaře dohnali, ale zatím nám k tomu bohužel nedali příležitost - i tak ale dál věřím, že se o první místo ještě porveme. Proti týmům ze spodu tabulky jsme zatím na jaře vyjma Louk ještě nehráli, takže si netroufnu tipovat, jarní část dokáže být výrazně odlišná od podzimu, spousta týmů posílí, některé naopak o nejlepší hráče mohou přijít..
O víkendu jste měli hrát s posledním celkem tabulky z Kostelce u Holešova, ten ale nakonec nepřijede....
My jsme bohužel na podzim dokázali ztratit body právě s papírově nejslabšími týmy. Podle oficiální informace z KFS k nám však hosté nedorazí, což je určitě škoda a uvidíme, co to přinese dále...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku