Nováček v týmu SK Lišov Lukáš Burda hráčem 16.kola. Svým příchodem pěkně naplnil týmovou pokladnu

Lukáš Burda je novou posilou týmu Lišova a dle rozhovoru lze usoudit, že do týmu skvěle zapadnul. Ještě před samotným rozhovorem si Lukáš vzal řeč a zde jsou jeho slova, " Dříve než se pustíme do rozhovoru, bych velmi rád poděkoval hráčům Lišova, vedení a v neposlední řadě také fanouškům za přijetí do týmu".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Znamená to tedy, že jsi v týmu Lišova nováčkem?
Ano, přestoupil jsem právě nyní v polovině soutěže z týmu Olešnice. Nutno říci, že jsem od té doby značně zchudl, to je první start, první gól, kapitánská páska a za tenhle rozhovor Vám taky pěkně děkuju (smích)
V dřívějších rozhovorech už jsme se o lišovském týmu dozvěděli hodně zajímavých informací. Znáš i přes své krátké působení zde, nějakou tajnost nebo perličku ?
Do lišovské knihy rekordů bych rozhodně zapsal Dejva jako nejbělejšího člena týmu. Je to takovej čmoud. Dále tam máme patičku Kándlíse, Foresta Lukše, ale taky spoustu dalších bundesligových fotbalistů.
Vrátím se ještě k té Olešnici, byla Tvým domovským klubem?
Z Olešnice pocházím, hrál jsem tam od mala, dále jsem hrál i za Borovany, nicméně na oba týmy velmi rád vzpomínám.
Když se vrátíme k vašemu poslednímu zápasu, za který jsi vyhrál tuto anketu, jak ten zápas hodnotíš?
Byl to zápas s Novou Včelnicí, která minulou sezónu spadla z kraje, mají mladé běhavé hráče, takže to nebyl jednoduchý soupeř, nicméně remíza je dobrý výsledek, i když jsme podle mého měli i na výhru, ale kolikrát vám stojí v trefě konstrukce branky (smích)
Pamatuješ si nějaký svůj nejhezčí gól nebo nejlepší fotbalový zážitek?
Nejlepší zážitek si nevybavím, ale nejhorší ano, když se mi udělalo na hřišti nevolno po náročné noci v kulturním domě...
Krásné zakončení našeho rozhovoru. Určitě váš oblíbený "třetí poločas" teď bude ve tvé režii jak to u vás bývá zvykem pokud někdo z týmu vyhraje v anketě Sestava kola a absolvuje rozhovor ?
Určitě. Anketu sledujeme a já doufám, že i ostatní hráči z týmu Lišova se zde brzy v rozhovoru objeví ať je dokopná bohatá, snad i s puncem postupu !

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.