Musíme zůstat nohama na zemi a nemyslet si, že to takhle půjde každý týden, říká ke skvělému jarnímu startu David Mrázek

Rynholci se povedlo cosi nevídaného. Baník v Traverza aréně potupil domácí Hředle hned šesti góly! Toto skvělé tažení vedl David Mrázek, který si v utkání připsal dva zásahy. S hráčem kola nyní přinášíme rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
S jakým cílem jste na horkou půdu v Traverza aréně zajížděli?
Do Hředel jsme jeli s cílem bodovat, byli jsme přesvědčení, že se nám to může povést. A také jim bylo co vracet za podzimní debakl.
Věděli jste o absencích soupeře? Připravili jste se na tento zápas nějak jinak než na zbylé ostatní?
O absencích soupeře jsme věděli, ale snažili jsme se to vůbec neřešit a soustředit se pouze na svůj výkon. Na zápas se náš tým připravoval jako na každý jiný.
Jaké byly reakce místních fans na váš koncert, který jste ve Hředlích rozjeli?
Domácí fanoušci, kteří jak vím z vlastní zkušenosti, jsou dost hlasití, byli vývojem utkání dost překvapeni a první půli jsem je prakticky neslyšel. Ve druhé půli se snažili domácí tým vyhecovat, ale naštěstí jim to nebylo nic platné.
Dva zápasy, dvě výhry a hlavně čtrnáct vstřelených branek. Budete chtít na gólostroj navázat i se Senomaty?
Je to skutečně skvělý start. V obou zápasech jsme mohli přidat branek ještě daleko více, ale samozřejmě musíme zůstat nohama na zemi a nemyslet si, že to takhle půjde každý týden. K dalšímu utkání se Senomaty musíme přistoupit stejně zodpovědně jako k předchozím dvěma zápasům - bojovat od první do poslední minuty, jelikož Senomaty nebudou rozhodně jednoduchým soupeřem.
S jakým cílem jste do jarní části šli?
Náš cíl pro tuto část sezóny je skončit do 5. místa v tabulce a získat více bodů než na podzim, protože jsem přesvědčen, že tento tým na to má.
Jak se vyvíjela Vaše fotbalová kariéra?
K fotbalu mě přivedl v 6 letech můj táta, za což mu jsem dodnes vděčný, jelikož si bez fotbalu nedokážu svůj život představit. Svoji kariéru jsem začal v Novém Strašecí, kde jsem hrál až do 21 let. Poté jsem hrál půl roku v Tuchlovicích, následoval přestup do SK Újezd Praha 4, odkud jsem po dvou letech zamířil do Mšeci. Tam jsem strávil dva a půl roku. Toto léto jsem přestoupil do Rynholce.
Na jakou část svého fotbalového působení vzpomínáte nejraději?
Jednoznačně nejraději vzpomínám na Újezd Praha 4. Tam byla skutečně výborná parta kluků a dva roky, co jsem tam strávil, jsem si moc užil. Kromě posledního půl roku nebylo špatné ani působení ve Mšeci. V mém současném klubu v Rynholci se mi zatím také velmi líbí, je zde vynikající parta kluků a jsou nám zde vytvářeny vynikající podmínky pro fotbal, skvělé zázemí a tomuto klubu by slušela B třída.
Kdo dělá v kabině srandu, kdo chodí pozdě a kdo je největší manekýn?
V kabině si dokáže udělat srandu naprosto každý. Pozdě občas chodím i já, ale asi největší přeborníci v tomto jsou Stráňa a Skali. Manekýna tam vyloženě nikoho nemáme.
Koho tipujete na vítěze soutěže?
Nejraději bych tipoval nás, ale to už těžko doženeme. Jsem přesvědčen, že soutěž vyhraje Mšec. Mají velmi kvalitní kádr.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.