Do příštích zápasů musím zapracovat na trestných kopech, říká hráč kola Mojmír Vonka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mojmíre, gratuluji vám k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Děkuji. Začátek utkání byl z naší strany plný nepřesností. Postupem času se ale naše hra zlepšovala, dařilo se nám kombinovat a vytvářeli jsme si mnoho šancí. Nakonec se nám podařilo vstřelit 6 branek, což se nám už dlouho nepovedlo.
Jak jste byl spokojený se svým výkonem?
Vždy je co zlepšovat, ale na první jarní zápas to nebylo špatné. Dařila se mi rozehrávka, což je můj hlavní úkol, povedlo se mi vstřelit i dvě branky. Musím ale zapracovat na trestných kopech.
Která z vašich dvou branek byla nejvydařenější?
Určitě ta druhá. Této brance předcházela velmi povedená akce přes střed hřiště, následně jsem běžel sám na brankáře a zakončil mezi jeho nohy.
Nyní vás čeká zápas ve Stráži. Co od zápasu očekáváte a jaký výsledek vás uspokojí?
Ve Stráži se nám tradičně nedaří. Očekávám bojovný zápas, který moc fotbalové krásy nepřinese. Rádi bychom ve Stráži uhráli alespoň remízu.
Kdo vás k fotbalu dovedl? A kde všude jste působil?
Ke sportu mě vedli rodiče a děda. Můj sport číslo jedna byl vždycky lední hokej, fotbal jsem hrál jako doplňkový sport. Začínal jsem v Břilicích, poté následoval Klikov a Staňkov. V současné době působím ve Staré Hlíně.
Jaká byla zimní příprava ve Staré Hlíně?
Zimní přípravě jsme se letos věnovali opravdu pečlivě. Petr Šauer nás moc nešetřil (smích). Kromě tréninků a přípravných zápasů na umělé trávě jsme absolvovali mnoho kruhových tréninků v tělocvičně, nechyběly ani tradiční výběhy.
Povedlo se přivést nějaké posily?
Na začátku sezony se nám podařilo přivést asi 7 mladých hráčů, což je na dnešní poměry opravdu nevídané. Všichni kluci dobře zapadli, na podzim se postupně zapracovali a v současné době už tvoří pevnou součást týmu.
Máte oblíbeného fotbalistu?
Jako malého mě uchvátil Zinedine Zidane, v současné době to je Cristiano Ronaldo.
Kterému fotbalovému klubu fandíte?
Z domácích klubů je to Plzeň, ze zahraničních pak Real Madrid a Juventus.
Je něco, co byste chtěl na závěr vzkázat příznivcům Staré Hlíny?
Podpory všech našich příznivců si velmi vážíme a doufáme, že se jejich řady budou rozrůstat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.