Martin HÜTTNER: Jankov určitě v mnohém předčil má očekávání.

V hlasování o hráče uplynulého kola u vás fanoušků získal nejvíce hlasů mladý dvacetiletý hráč Martin HÜTTNER, jenž obléká dres mužstva z Jankova a příležitostně vypomáhá i rezervnímu týmu. Díky tomu a hlavně svému výkonu, se tenhle víkend dostal do sestavy kola a následně obsadil i stupeň nejvyšší, takže vám nyní přinášíme slíbený rozhovor s hráčem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Sleduješ Ty osobně náš web fotbalunas.cz?
Web fotbalunas.cz nesleduji nějak pravidelně, ale jednou za čas ho navštívím a rád se zde podívám, co je nového a jak jsou na tom různé týmy.
V tom případě si tedy po odehraném zápase za B-tým netušil, že ses objevil v nominaci na hráče kola?
Přesně tak nejdříve jsem to vůbec nevěděl, dozvěděl jsem se to až na naší Jankovské stránce na facebooku, na které jsou téměř všechny informace týkající se klubu.
Co tedy říkáš nyní na Tvoji nečekanou nominaci a v konečném důsledku celkové vítězství v anketě? :-)
Poprvé, když jsem se podíval na sestavu kola, tak už jsem byl v mírném vedení a jelikož máme v Jankově velmi početnou fanouškovskou základnu, tušil jsem, že bych se mohl stát i hráčem kola. Jak za nominaci, tak za celkové vítězství jsem rád a chtěl bych všem moc poděkovat za hlasy.
Byť jsi hodně mladý hráč, máš už nějaký podobný úspěch za sebou?
Nějakých úspěchů jsem dříve dosáhl, ještě v dresu Dynama ČB, SKP ČB a Táborska. A stejné ocenění hráče kola jsem u vás získal, když mi bylo 17 let a hrál jsem na střídavý start 1.A třídu za Novou Ves.
Páni, tak to klobouk dolů. :-) Když už si zmínil několik těch úspěchů v různých klubech, působil si ještě někde, co nebylo vyřčeno?
Krom těchto klubů jsem působil ještě v Prachaticích, kde jsem byl půl roku na hostování z Dynama, hráli jsme tam tenkrát ligu starších žáků, takže je to už poměrně dávno.
Jestli se nepletu, teprve loni si přestoupil do jankovského oddílu. Proč tato volba?
Přesně tak. V létě jsem šel z Táborska do Jankova. Měl jsem na výběr z více možností, ale s panem trenérem Kadlecem se znám už z Dynama. Navíc i pár spoluhráčů znám už dost dlouho, tak jsem samozřejmě vyzvídal, jaké to v Jankově je a jelikož jsem od všech slyšel jen samá slova chvály a ke všemu bydlím kousek odtud, byl Jankov jasnou volbou.
Jak jsi tedy po půlroční zkušenosti zatím spokojený ve svém novém působišti?
Jankov určitě v mnohém předčil má očekávání. Máme zde skvělé podmínky ( podle mého názoru nadstandardní na KP ), výborný kolektiv a v neposlední řadě skvělé fanoušky, kteří cestují s týmem i na venkovní zápasy a jsou pro nás obrovskou podporou, za což jim patří velké poděkování. Jen výsledkově by to asi mohlo být o něco lepší, jinak určitě panuje spokojenost.
Je tedy zřejmé, že jsi spíše hráč A-týmu a "béčku" jen vypomáháš. Jak probíhala zimní příprava v Jankově?
Za B-tým jsem byl hrát teď vlastně teprve po druhé. Zimní přípravu jsme zahájili 15.1. a celou dobu jsme trénovali 3x týdně ( 1x v Jankově spíše kondiční tréninky bez míče a 2x na umělce na Hluboké ), sehráli jsme sedm přípravných utkání a absolvovali soustředění v Mariánských Lázních, kterého jsem se bohužel kvůli nemoci nemohl zúčastnit.
Máš nějaké fotbalové cíle do budoucna?
Mým asi největším cílem je, bavit se fotbalem nejvíce, jak jen je to možné a samozřejmě budu rád, když se nám povede zakončit sezónu na nějakém pěkném umístění v tabulce. A do budoucna se teprve uvidí, co se naskytne.
Jaký post na hřišti je Ti vlastní?
Za tu dobu, co hraji fotbal, jsem prošel už všemi posty, takže by se dalo říct, že jsem takový univerzál. Ale nejraději hraji ve středu zálohy a případně i na křídle.
O víkendu si odehrál dva zápasy, nepletu-li se. Jak by si zhodnotil svá představení na hřišti? :-)
V sobotu za Béčko si myslím, že se mi celkem dařilo, navíc se mi povedlo vstřelit branku, ale mohlo jich být i více, nějaké šance na to byly. A v neděli za A-tým jsem bohužel nastoupil jen na pár minut, takže není moc co hodnotit.
Prozradíš nám, jaké jsou Tvé koníčky, když pomineme fotbal?
Mezi mé koníčky patří samozřejmě sport celkově, cestování a rád trávím čas s kamarády.
No a než se rozloučíme, máš možnost komukoli nechat nějaký vzkaz, jestli toho chceš využít. :-)
Určitě bych chtěl poděkovat všem, co mi poslali hlasy, dále všem kteří mě podporují v mém fotbalovém životě a v neposlední řadě rodičům, kteří mě vždy na fotbal vozili a dá se říct, že žijí fotbalem se mnou. Jsou mi velkou oporou a bez nich bych si nikdy nemohl projít ve fotbale tím vším hezkým, čím jsem si prošel.
Nyní už Ti tedy mohu poděkovat za vyčerpávající rozhovor a přeji nejen za sebe ale i za celý web fotbalunas.cz, ať se Ti daří jak ve fotbalové kariéře tak i celkově v životě :-)
Já vám také moc děkuji. :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.