ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 14.kolo Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019

O vítězi ankety jste rozhodovali od pondělí do středy. Vítězem se stal Tomáš Strnad ze Strážova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Byl si zvolen hráčem kola, nejspíš za vstřelenou branku. Popiš jí divákům.
1) Dostal jsem skvělý dlouhý balon ze strany od Zbyňka Tomana, kdy mně přes obránce přihrál doslova do kroku. Šlo jen o to dostat balon co nejrychleji na zem, protože mě samozřejmě doháněl obránce.To se mi naštěstí povedlo, pak už to podél vybíhajícího brankáře bylo celkem snadné. Největší zásluhu na gólu má tedy Zbyněk.
2) Platí se i ve Strážově za takové ocenění do klubové kasy?
Základní sazebník jsem dělal já, tato položka tam není. Předpokládám ale, že se objeví, jak se u nás říká, „na druhé stránce“.Takže zřejmě to něco stát bude.
3) To, že si se stal hráčem kola vyvolalo mezi tvými spoluhráči velký ohlas. Nebudou na tebe kladeny při zápase přehnané nároky?
Velký ohlas to je právě zřejmě kvůli té kase. Přehnané nároky mít kluci určitě nebudou, vědí jaký jsem kopyto.
4) Prý si v týmu považován za velkého střelce. Na kolik gólů si věříš?
To nevím, nemyslím si, že bych byl větší střelec než ostatní. U mě záleží už hlavně na zdravotním stavu, pokud budu zdravý a budu hrát, věřím, že nějaký ten gól ještě dám. Číslo si ale nechám pro sebe.
5) Teď vážněji. Má Strážov postupové ambice?
Můj názor je, že Strážov musí mít postupové ambice - podmínky, zázemí, fanoušci a historie klubu velí být o soutěž výš. Nikdo na nás ale netlačí, postup není hlavní priorita. Prioritou je se fotbalem bavit, chceme samozřejmě vyhrávat a uvidíme na jaké umístění to bude stačit.
6) Jak by si okomentoval Váš tým? Přednosti x nedostatky.
Máme zdravou kabinu - je v ní dravé mladí, střední generace i zkušení starci, všichni táhneme za jeden provaz a je tam sranda. Trochu slabinou je, že velká část kluků pracuje či studuje v Praze nebo ještě dál, proto trénink, kde jsme všichni, máme prakticky jen v pátek. S tím ale asi bojuje většina mužstev.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.