Rozhovor před šlágrem kola Svratka - Hamry!

Protože se nám nepovedlo kontaktovat hráče kola Jana Zdražila, poprosili jsme Dominika Havlíka z Hamrů o malý rozhovor před šlágrem víkendu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte první jarní zápas s Ujčovem?
Zápas se nám celkem povedl. Bohužel jsme dostali první gól, ale rychle jsme odpověděli. V druhé půli se nám již dařila kombinace a vstřelili jsme branky, které nás uklidnili a zápas si pohlídali. Na to, že je Ujčov poslední, tak nehrál vůbec špatně.
Jak jste spokojeni se vstupem do jarní části soutěže, co řeknete o zimní přípravě?
Byla povinnost první utkání vyhrát, což se také podařilo, takže spokojeni určitě jsme. Trénovali jsme v hale, později také na umělé trávě a také nějaký spinning. Takže si myslím, že jsme potrénovali celkem dobře. Na závěr přípravy přišlo soustředění, které nám také určitě hodně dalo. (smích)
V sobotu odehrajete zápas proti druhé Svratce. Co od zápasu očekáváte?
Určitě to nebude jednoduchý zápas, ale jako každý chceme vyhrát. Uvidíme, co předvede soupeř, ale každopádně chceme bodovat.
Na jaký zápas se na jaře nejvíce těšíte?
Těším se na všechny zápasy. Možná ještě trochu víc do Jívoví, kde jsem fotbalově vyrůstal a většinu kluků a lidí tam znám, takže asi tam.
Jaké jsou cíle Hamrů v této sezoně?
Jelikož jsme přes zimu ještě posílili a máme poměrně široký kádr, tak určitě musíme pomýšlet na ty nejvyšší cíle.
Kdo trénuje mužstvo Hamrů, jste s ním spokojeni?
Trénuje nás dvojice Vojta Zedníček a Honza Zábranský. Myslím, že se oba skvěle doplňují a oba mají k tomu co říct. Je pravda, že taktickou přípravu rozebíráme hlavně s Honzou a dle výsledků to zatím vychází.(smích)
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.