Lišovský Petr Kandl podruhé v této sezoně zvolen jako nejlepší hráč kola.

Lišov jako nováček sezony předvádí výkony nad své očekávání. Tým je prozatím druhý v tabulce a ztrácí tři body na první příčku. Hráči se fotbalem opravdu baví a nese to své ovoce v podobě bodů do tabulky. Petr Kandl byl zvolen již podruhé v této sezoně jako nejlepší hráč kola a prozradil znovu něco více o výkonech a náladě v kabině

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V prvním jarním utkáním jste porazili Čtyři Dvory, jak těžké bylo dostat se do zápasového tempa ?
Jako každý rok po zimní přestávce byla hra taková neurovnaná. Soupeř vstoupil do utkání lépe a kdybychom v půli prohrávali, tak by se asi nebylo čemu divit. Ale po přestávce už jsme se i my do tempa dostali a soupeře přehráli. Teda do tempa se dostali moji spoluhráči, já určitě ne.
Navázali jste na velmi dobrý výkon z podzimní části, jak vnímáte, že Sezimovo Ústí máte na dostřel ?
Trenér nám pořád říká, že ještě nejsme zachráněni, takže ten Sezimák určitě neřeší. No a my ho řešíme většinou při třetím poločase a to až v jeho pozdější fázi. To už se pak začíná mluvit i o divizi...(smích)
Předčilo vaše aktuální postavení v tabulce vaší představu před začátkem sezony ?
Tak určitě. My jsme před sezónou pořádně jako nováčci nevěděli co od A. třídy čekat. Hlavně máme ve skupině spoustu týmů, které sestoupily v nedávné době z KP, takže prozatímní druhé místo je určitě nad očekávání.
Hráčem kola už jsi se jednou stal, když jsi ovládnul hlasování 9.hracího kola, co si na tebe hráči připravili ?
Musím říct, že tohle už si přesně nepamatuji. Přece jen těch vítězství jsme nasbírali hodně. Možná jsem si na sebe jako pokladník týmu něco připravil sám.
Máte v týmu oblíbenou písničku, která se nese kabinou po vyhraném utkání ?
Jo písničky. To je u nás velké téma...(smích). Musím říct, že každý má oblíbenou nějakou. Takže zrovna hraje ten, kdo má štěstí a povede se mu připojit na reprák v kabině. Teď se to bohužel povedlo Honzovi Machovi a to byla úplná tragédie..(smích)
V předešlém rozhovoru si zmínil, že nejvíce vám jde "třetí poločas" bylo to i tentokrát stejné?
Tak pořád si myslím, že při třetím poločase ukazujeme nespornou kvalitu. Tentokrát tomu bylo stejně. Nicméně je třeba dodat, že k tomu aby byl dobrý ten třetí, tak se musí hlavně povést i ty první dva poločasy. A to se nám letos daří
Petře, děkuji za poskytnutí rozhovoru. Jaká budou tvá slova na závěr ?
Závěrem bych chtěl dodat, že jsme rádi za příchod dvou nových hráčů v zimní pauze. Jednak za návrat Aldy a pak je úplným nováčkem Sruby. Rád bych tady na něj něco prásknul, ale vím jen to, že je slávista a bydlí ve srubu na jedné malé osadě (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.