TRENÉR VÍT CAUDR: Jíkev neuvidíte hrát defenzivně

Podzimní část sezóny nám tentokrát zhodnotil hrající trenér Jíkve Vít Caudr. Zároveň jsme si i s ním popovídali takké o zimní přípravě a ambicích pro jarní polovinu sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak Vás potěšily podzimní výkony Jíkve?
Spokojenost je částečná. Mrzí nás, že jsme se nesešli v Rožďalovicích a moc dobře ne ani doma proti Slovanu, a tak jsme přišli o důležité body.
Předváděná hra se Vám líbila?
Ano, snažíme se hrát ofenzivní fotbal, což je patrné i při pohledu na počet námi vstřelených branek, který je průměrně 5,5 branky na zápas. Nedáváme si nějaké velké cíle, chceme vyhrávat a zahrát si ofenzivní fotbal. Naše mužstvo neuvidíte hrát do defenzivy, máme vše založeno na útočném fotbalu, soupeři vždy chceme dát co nejvíce branek.
Jak teď vypadají vaše tréninky?
My té přípravě moc nedáme. Upřednostňujeme pořádný odpočinek, minimálně do konce února nás na hřišti neuvidíte. Nemám však strach o to, že bychom nebyli na začátek jara připraveni. Kluky znám a vím, že určitě nelení a připravují se samostatně.
Budete tedy vůbec hrát alespoň přípravná utkání?
To ano, zatím máme naplánované jedno. Možná přidáme druhé, ale myslím, že nám to bude stačit. V létě jsme hráli tři a to bylo zbytečně moc. Na přípravu jsme byli téměř kompletní a poté klesá chuť a ochota.
Plánujete nějaké posily?
Určitě bychom rádi posílili, ale zatím o nikom nejednáme. Mužstvo máme dobré, kolektiv se hodně zlepšil, ale potřebujeme kádr rozšířit, aby se opět nestalo, že se pořádně nesejdeme na zápas.
Vzkážete na závěr něco čtenářům?
Našim fanouškům a rodákům z Jíkve bych vzkázal, že mne dlouhodobě mrzí nízká návštěvnost našich domácích zápasů. Máme pěkné hřiště a prostředí, hrajeme atraktivní fotbal. Lidi z Jíkve to bohužel netáhne. Jinak se těším na jaro a na konfrontace s našimi soupeři z okresu. Sportu zdar!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.