Pro nás je to úspěch, jsme nejlepší velimské mužstvo, spokojeně říká Jaroslav Češpiva

Velim jako jediná dokázala porazit Tři Dvory, ale několikrát nečekaně ztratila a tak jí patří "jen" třetí místo. Ale vedoucí týmu Jaroslav Češpiva je s konečnou podobou tabulky spokojen, ale také kriticky vidí mezery.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké je obecné hodnocení sezóny?
Hodnocení je určitě pozitivní, třetí místo je pro nás určitě úspěch. Dokonce jsme v jednu chvíli dotáhli Tři Dvory. Jsme vlastně nejlepší velimské mužstvo.
Občas jste ale mívali problém s ideální sestavou...
Dostali se nám do formy čtyři klíčoví hráči a problém nastal, když nebyli. Jako například v Bečvárech, kde chyběli všichni čtyři a prohráli jsme 1:0, i když asi zbytečně. Mladí dorostenci to bez opory starších a zkušenějších nedokáží uhrát. To samé, i když v menší míře se projevilo i v Libodřicích nebo v Jestřabí Lhotě.
Ale spolupráce s "A" týmem fungovala dobře, ne?
To ano, Ptáček je s trenérem áčka Malinovským kamarád a vyhoví si. Jenže když byl souběh zápasů, tak to někdy bohužel nešlo. Dělal jsem si soupisky a v obou týmech bylo osmnáct hráčů. Ale přijdou nějaká zranění a už je to málo. Chodí s námi i dorostenci, ale u nich je zase problém, když se nedostanou na hřiště. Když je těsný výsledek... Chtějí samozřejmě hrát, ale je také otázkou, zda někteří mají potenciál pro Velim,
Jako jediní jste dokázali porazit Tři Dvory. Co na ně platilo?
Měli jsme nějaké informace, že hrají pomaleji, mají rádi míč a těžko se jim bere. Tak jsme se na to zkusili připravit. Přestáli jsme tlak v prvním poločase, zavřeli jsme to a téměř je nepustili do šestnáctky. A ve druhé půli začali kluci víc běhat a při protiútocích bylo vidět, že se Dvorákům zpátky nechce. Potvrdil mi to i Kmoch, že už tolik nemohli. Ale musím uznat, že si soupeř šance vytvořil, ale naštěstí neproměnil.
Jaký bude model zimní přípravy?:
Tak to ještě nevím. Většinou začínáme dost pozdě, snad to letos bude dřív. Vím jen, že jako první začínají dorostenci, hned po novém roce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.