Vláďa Novák očekává náročnější odvety v jarní části

Tři Dvory vletěly do okresu jako kometa a rádi by ji také v létě opustily o třídu výš. Trenér Vladimír Novák je s podzimní částí spokojen, ale jaro očekává těžší. Nicméně věří, že si s tím jeho svěřenci poradí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jako nováček okresu jste po podzimu jasně první. Jak to vnímáte?
Tak my jsme si před začátkem dali jasný cíl. Po postupu z trojky chceme postoupit i z okresu. Ve trojce jsme to měli možná náročnější, protože se proti nám každý chtěl vytáhnout. Ale zvládli jsme to a chceme zvládnout i další díl.
Dokázala vás porazit jedině Velim. Jak se to přihodilo?
Byli to hodně mladí kluci a nám se prostě nedařilo herně a hlavně jsme tam kumulovali zranění. Suchánek nedohrál, Müller dohrával pošramocený, totéž Linhart a to se nám pak táhlo až do konce sezóny.
Který z dalších týmů vás nejvíc potrápil?
Jednoznačně musím jmenovat Libodřice. Mile mě překvapily. Bylo to o prvním gólu a kdyby proměnily svoje šance... A i Český Brod. Strávil jsem tam pár let, tak je to trochu srdeční záležitost. Mají to těžké, že je tam A, B i C. Těžko budou shánět hráče, protože každý vystřelí cenu pro divizi. Ale nemají určitě špatný manšaft a když se budou dobře scházet, tak nemohou být tam, kde jsou.
Jak bude vypadat zimní přestávka?
Začneme v druhém týdnu ledna s výběhy a báčkem na osvětlené trávě. Na přelomu ledna a února pojedeme na týdenní soustředění do Horní Brané. Přáteláky ještě domluvené nemáme.
Uvažujete o nějakých změnách?
Vrátil se Ondra Novák, doufám, že se marodi uzdraví a v tom případě žádné změny neplánujeme.
A jak bude vypadat jarní část?
Tak chceme jasně postup, ale odvety budou logicky těžší, protože se na nás týmy jistě nachystají lépe. Už nás všichni poznali, ale pro nás prostě jiný cíl neexistuje. Věřím, že to zvládneme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.