Trenér začal slibovat sprinty za každý obdržený gól, poodhalil tajemství nejlepší defenzivy soutěže Radek Tyll

Poslední podzimní anketu o hráče kola vyhrál smíchovský Radek Tyll. Obránce druhého týmu tabulky nám poskytl zajímavý rozhovor, v němž prozradil například to, jak se vyvedla dokopná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
S podzimem se loučíte už druhým vítězstvím v anketě o hráče kola. Co na to říkáte?
Samozřejmě tato výhra potěší a zvláště v posledním kole, když již máme kasu uzavřenou a nic už nemusím zaplatit. :-) Samozřejmě bych chtěl všem poděkovat a zvláště lidem, kteří se mnou nehrají a hlasují díky výkonům. :-)
V posledním podzimním zápase jste vysoko přehráli Union. Jak byste utkání zhodnotil, překvapil Vás tak jednoznačný průběh?
Po předchozím zápase na Rapidu jsem obavy měl, jelikož nám moc nevyšel a Union byl v tabulce nahoře. Zápas jsme měli jednoznačně v naší režii a přibližně za 30 minut, když to bylo 3:0, to bylo pouze o tom, kolik dáme branek. Zápasy s Unionem jsou vždycky pěkné, protože se snaží hrát pořád fotbal a nejsou zde žádné tvrdé zákroky.
Sám jste se střelecky prosadil. Uzavíral jste skóre utkání. Popsal byste nám svou trefu?
Běžela moje klasická 90 minuta, kdy jsem vyrazil dopředu a jen se postavil na zadní tyč. Tam jsem počkal až Kovy vymíchá 3 hráče a pak mi to jen předložil před prázdnou branku, což se už nedalo nedat.
V minulém rozhovoru jsme se bavili o tom, že dostáváte příliš mnoho gólů. Čas pokročil a po podzimu Smíchov disponuje pro změnu nejméně propustnou defenzivou v soutěži. Čím to, že jste se v této oblasti tak vylepšili?
Myslím si, že za tím stojí pár věcí. Trenér začal slibovat sprinty za každý obdržený gól a ustálili jsme obranu. A největší přínos byl posun rychlonohého Kuby Černého na beka. Od té doby tvrdí, že jsme dostali jen 2 branky. :-)
Podzim jste uzavřeli jako druhý tým tabulky. Jak jste spokojeni?
Spokojenost s podzimem celkem je. Fotbal nás baví, což je vidět jak při zápasech, tak v hojné účasti na trénincích, ale zbytečně jsme postráceli několik bodů. Hlavně doma s Chotíkovem a minule na Rapidu. Nejspokojenější s podzimem je asi Duspi (Václav Duspiva, pozn. autora), který dal svůj první gól mezi dospělými a jiný už asi taky nepřidá. :-)
Máte za sebou také dokopnou. Jak se vydařila? Jsou nějaké zveřejnitelné „historky“ z natáčení?
Dle mého to byla nejlepší dokopná, co jsem zde zažil. Něco se vypilo, zpívalo, tančilo a několikrát byla one man show. :-) Pevně věřím, že letos v létě bude dokopná ještě lepší a bude co slavit.
Jak budete trávit fotbalovou přestávku?
Doma mi čeká hlídání dcery, aby mohla manželka hrát volejbal, když máme volno a jsem často v práci. Ještě si najdu čas na svůj oblíbený nohejbal.
Závěrem, bych chtěl všem, a to nejen na Smíchově, popřát bohatého Ježíška, klidné svátky a hlavně zdraví v roce 2019!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.