Tolik gólů po podzimu jsem měl naposledy v dorostu, pochvaluje si mrákovský Jaroslav Stýskal

Hráčem podzimu 1.B třídy sk. A jste zvolili Jaroslava Stýskala z Mrákova. Ten na podzim opanoval hned třikrát anketu o hráče kola a vstřelil 10 gólů, takže jeho prvenství určitě není žádným velkým překvapením. Samozřejmě jsme pro Vás připravili rozhovor s vítězem hlasování...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče podzimu. Co pro Vás znamená, že jste byl hlasujícími zvolen právě vy?
Dobrý den. Moc děkuji a v první řadě bych chtěl poděkovat všem, kteří mi dávali hlasy v průběhu hlasování. Spoluhráčům, kamarádům, studentům a zejména manželce a babi Any, díky nim to vítězství bylo. :-)
Vyhrál jste doslova o pár hlasů před úněšovským Jakubem Mižárem. Sledoval jste nějak průběžné výsledky ankety?
Výsledky jsem sledoval, přeci jen jsem hodně soutěživý a není nic horšího, než být druhý. :-) Hlavně by mě zajímalo, kolik hlasů jsem si nakonec vysloužil.
Anketu o hráče kola jste za podzim vyhrál hned třikrát, takže jste byl také pravidelným přispivatelem do klubové kasy. Bude Vás stát vítězství v celopodzimní anketě něco speciálního?
Ano, do kasy sem přispěl pořádně a teď už jsem musel přinést lahev whiskey, aby se v kabině neremcalo, ale asi mě ještě něco bude stát i tenhle rozhovor. Naštěstí učitelům přidali. :-)
Na podzim jste nastřílel 10 gólů, takže z tohoto pohledu asi musíte být spokojen, že?
Tahle sezona je pro mě zatím nejlepší, tolik gólů po podzimu jsem měl naposledy v dorostu a to už je víc jak 15 let. I když jsem hrál jen 10 ze 14ti zápasů a zdravotně to nebylo úplně ono.
V předchozím rozhovoru jste říkal, že více gólů většinou dáváte na jaře. Můžeme od Vás tedy ještě čekat střelecké manévry?
Manévry bych tomu neříkal, ale kdybych si takové střelecké tempo udržel, tak bych byl nadšen. Tak snad mě to střelecké štěstí neopustí a vydrží mi i to zdraví.
Mrákovu patří po polovině sezóny čtvrté místo. Jak jste s tímto umístěním v klubu spokojeni?
Spokojeni s tím, že máme čelo tabulky na dostřel, to asi ano, ale některé zápasy jsme chtěli zvládnout lépe, zejména po herní stránce. Máme na jaře čas to napravit.
Určitě se už u Vás rozběhla zimní příprava. Jak snášíte tuto mezi hráči nepopulární část sezóny?
Já ji snáším relativně dobře. :-) Celý leden jsme jeli vytrvalost na okruhu dlouhém 8,7 km a časy se musely zlepšovat. Bylo to i vyhecovaný a tak se dostalo i na osobní rekordy. Teď už se trasy zkracují, což je pro mě víc náročné, ale už také vidíme míč. Na prvním tréninku dokonce došlo na vážení, což mnohé překvapilo.
Užil jste si fotbalovou přestávku? Vrazil jste například na hory?
Během přestávky jsem byl pracovně 14 dní na horách, a potom i s rodinou. Hlavně jsme výletovali a využili volné víkendy, kterých teď už bude méně, jak se sezona rozjede.
Máte nějaký vzkaz pro fanoušky Mrákova? Proč by si měli na jaře najít cestu na vaše zápasy?
Přijďte se pobavit na mrákovský fotbal, dát si klobásku a pivko a zanadávat na rozhodčí nebo na ty fotbalisty na hřišti. :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.