Na začátku sezóny jsme si stanovili určitý cíl a ten jsme nadmíru splnili, říká k podzimu David Dolanský

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas s Přešticemi nenabídl dlouho branku, dokud si nedal soupeř vlastní gól. Vyhráli jste a vzadu udrželi čisté konto. Jak se Vám v tomto zápase hrálo a čekal jste zařazení do sestavy kola?
Zápas s Přešticemi byl pro nás derby, které jsme chtěli za každou cenu vyhrát. Byl to těžký zápas plný soubojů, který jsme díky dobrému výkonu celého týmu nakonec dotáhli do vítězného konce. Mně osobně se v tomto zápase hrálo dobře a myslím, že se mi i docela dařilo, ale zařazení do sestavy kola jsem nečekal.
Poslední podzimní zápas se vám sice nepovedl, ale i tak je třetí místo v polovině soutěže důvodem k radosti. Čekal jste sám osobně na začátku sezóny, že se povede něco podobného?
Na začátku sezóny jsme si stanovili určitý cíl a ten jsme nadmíru splnili. Já osobně jsem čekal umístění v první polovině tabulky, ale třetí místo jsem nečekal.
Kdo dle Vás tým nejvíce na podzim táhl?
Dle mého to byl hlavně velmi dobrý týmový výkon, sehráli jsem se a nikdo nějak extra nevyčníval.
Příliš gólů nedáváte, ale ani jich tolik nedostáváte. Ve srovnání s dvanáctou Soběslaví máte o čtyři góly méně. Co je třeba zlepšit, aby to tam více padalo?
V některých zápasech jsme mohli dát o hodně víc gólů, než tomu skutečně bylo, takže bychom potřebovali zlepšit naši produktivitu a možná někomu srovnat nohu (smích).
Polovina soutěže je za námi a nezbývá jiné otázky. Jak dopadla v Klatovech dokopná?
Když jsem viděl účet z naší dokopné, tak jsem se nestačil divit. Částka se pohybovala v řádech desetitisíců a z toho vyplývá, že naše dokopná byla velmi podařená a úspěšný podzim jsme náležitě oslavili.
Sledoval jste utkání ČR se Slovenskem a přál našemu nároďáku výhru nebo zápasy reprezentace nesledujete?
Tento zápas jsem nesledoval, ale určitě přeji naší reprezentaci co největší úspěchy.
Máte před zápasem nějaký rituál?
Vždy na hřiště vstupuji pravou nohou.
Přibližte naším čtenářům svou kariéru, kdo a kdy Vás vůbec k fotbalu přivedl?
K fotbalu mě přivedl můj děda, který mě v mých 7 letech vzal na trénink Klatov a od té doby aktivně hraji fotbal. Chtěl bych dědovi i tímto poděkovat, protože má rád fotbal stejně jako já a bez něho bych ani možná hrát nezačal.
Koho tipujete na celkového vítěze české Fortuna ligy?
V prvních příčkách je to výkonnostně hodně vyrovnané, takže tipovat je těžké, ale přál bych to nejvíce Plzni.
Pamatuješ si, kdo dal gól Jihlavě z trestného kopu tenkrát ještě v poháru České pošty?
Asi není nikdo z naší kabiny, kdo by si to nepamatoval. Je nám to totiž stále připomínáno právě tím hráčem, který tento gól vstřelil. Ale Michal Lukeš určitě hluboko v sobě ví, že bez teči zdi, by se mu tohle nepovedlo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.