Po dokopné bude asi náročné odehrát zápas v sálovce, říká Jakub Varyš

Hráčem kola se stal Jakub Varyš během podzimu podruhé, jako jediný hráč v soutěži. A naprosto zaslouženě, protože v derby se Sedlecem vstřelil všech šest branek svého týmu a stal se tak nejlepším střelcem podzimní části soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě hráč kola, jaké bylo z vašeho pohledu derby se Sedlecem ?
Díky. Do zápasu jsme vstoupili dobře a od začátku soupeře přehrávali. Dostali jsme se do vedení a poté to již byl náš zápas. S přehledem a zaslouženě jsme vyhráli.
Vstřelil jste šest branek, sedmá byla blízko, povedlo se vám už někdy vstřelit v zápase tolik branek ?
Tuhle sezonu ještě ne. Šest branek v soutěžním zápase se mi povedlo dát naposledy asi někdy v dorostu. Navíc tento zápas měl velkou váhu, neboť je to derby a pro naše hráče a fanoušky měl zápas větší význam.
Po podzimu máte vstřelených 28 branek a váš tým je na třetí příčce s 25 body, jste spokojen s podzimem jak z vašeho osobního pohledu, tak týmového pohledu?
Jsem samozřejmě rád, že mi to tam padá a daří se mi. Radši bych ale byl, kdybychom byli v tabulce první jako tým. Ale třetí místo není špatné. Některé zápasy jsme měli zvládnout lépe a mohli jsme být v tabulce výš.
Jistě máte spoustu nabídek odjinud, uvidíme vás ještě na jaře v dresu Netolic?
Nabídky jsou, ale z Netolic odejít teď nechci. Líbí se mi tu, takže o přestupu nepřemýšlím.
V sobotu vás čeká dokopná a hned v neděli začíná Vodňanská liga, populární soutěž v sálové kopané, kde nastupujete za tým Chill, takže si ani na chvíli od fotbalu neodpočinete, nebo jste rád, že je pořád co dělat?
Po dokopné bude asi náročné odehrát zápas v sálovce, ale snad to nějak zvládnu :-). Jsem rád, že je stále co dělat. Jsem trochu rád, že si od velkého fotbalu trochu odpočinu. Fotbal v hale je jiný, takže je to nějaká změna a těším se na to.
Většina fotbalistů se netěší na zimní přípravu, jak to máte vy?
Samozřejmě nemohu říct, že se nějak vyloženě těším, ale zimní příprava je důležitá pro jarní část sezóny.
Jaký zápas během podzimu se vám nejvíce povedl? Na jaký by jste nejraději rychle zapomněl?
Nejvíce asi ten poslední. Odehráli jsme výborný zápas. Další povedený byl například proti Dřítni, kdy jsme očekávali velmi těžké utkání. Nejhorší zápasy byly proti Zlaté Koruně a proti Velešínu, kdy jsme měli jednoznačně zvítězit a zbytečně jsme ztratili body.
Věnujete se v zimě ještě nějakému jinému sportu nebo pouze sálové kopané?
Sálovka je každý víkend, navíc chodíme ještě v týdnu trénovat, takže není tolik času na něco jiného, ale rád si zasportuji i jiným způsobem.
Kteří fotbalisté z vaší soutěže vás nejvíce zaujali?
Nejvíce asi hráči Kaplice, konkrétně Martin Pulec, Marek Urazil a střelecky Jakub Lesňák. Dále například Jakub Zatloukal z Velešína nebo exligový Jan Gruber z Boršova.
V posledním rozhovoru jste říkal, že jste fanoušek Sparty a Realu Madrid. Co říkáte na jejich dosavadní výsledky v této sezoně?
U Realu Madrid je to letos zatím velmi špatné, hlavně výsledkově, ale jako jejich fanoušek věřím a doufám, že se to zlepší a nějakou tu trofej získají. U Sparty to tak špatné není, i když mají výkyvy ve výkonech.
V posledních zápasech se vám začalo dařit konečně i na venkovních hřištích, čím to podle vás bylo?
Upřímně vůbec nevím, čím by to mohlo být. Jsem za to ale rád a doufám, že v tom budeme pokračovat na jaře a potvrzovat to pak v domácích zápasech.
V polovině soutěže je ve vedení Velešín a těsně za ním Kaplice. Rozdají si tyto dvě mužstva bitvu o postup nebo se k nim ještě někdo přidá?
Nejspíš asi ano, ale byl bych rád, kdybychom tam zasáhli i my. Na postup ale tipuji Kaplici. Jejich hráči, jsou kvalitou někde jinde.
To bude vše, děkuji za rozhovor.
Taky díky.
Minidotazník Jakuba Varyše
Hráč s nejtvrdší střelou z týmu?
Pavel Jirkovský
Nejlepší hlavičkář v týmu?
Dan Andres
Hráč s nejlepší fyzičkou z týmu?
Míra Dvořák
Kdo z vašeho týmu má před zápasem nějaký rituál ?
Tomáš Konvička se maže asi půl hodiny hřejivkou.
Největší technik v týmu?
Rico Gansner
Hráč s nejlepší docházkou na trénink?
David Reindl

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.