David a Lukáš Jarolímové mají obrovský přínos nejen na hřišti, ale i mimo něj, prozradil Michael Kasík

Hráčem třináctého kola Ondrášovka KP jste svými hlasy zvolili Michaela Kasíka, který pomohl svým výkonem k výhře Vykáně na hřišti Kutné Hory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čekal jsi zařazení do sestavy kola a následné ovládnutí ankety?
Tak samozřejmě mě to napadlo. Zápas se mi povedl a už druhý zápas za sebou jsem dával gól jako obránce, takže jsem rád za zařazení.
Nechal jsi hlasování volný průběh, nebo jsi hlasy sháněl?
První den jsem tomu nechal volný průběh, ale druhý den, když jsem viděl, že je to ještě hratelné, tak jsem napsal pár lidem a nakonec jsem to asi o 2% vyhrál.
V posledních zápasech nastupuješ netradičně na postu obránce. Jak se s touto rolí vypořádáváš?
Nastoupil jsem takhle už v 5. kole a ten zápas se mi zrovna povedl, tak trenér věděl, že mě tam může kdykoliv dát. A jelikož celkově v týmu nemáme skoro žádné obránce, stopery nám hraje střední záložník a levý obránce a na krajích obrany nastupujeme oba kluci, co jsme záložníci (smích). Takže jsem se usadil a při stylu naší hry, kdy máme většinou míč na kopačkách, spíš více útočím, než bráním (smích). Post mi celkem vyhovuje, už jsem si celkem zvykl.
Za Vykáň hrají bratři Jarolímové. Jaký mají přínos do kabiny?
Přínos mají obrovský, když nehraje vzadu Lukáš, máme problémy bránit. A když ve středu zálohy nenastoupí Davíd, tak pro změnu nejsme schopní držet míč. Přínos mají ale oba i mimo hřiště, jelikož jsou oba dva i trenéry.
Kdo je z této dvojice lepším, nejen fotbalistou, ale třeba i bavičem?
Tak oba jsou výborní fotbalisté a dokázali toho hodně, ale David je určitě lepší fotbalista (smích). Co se týče toho baviče, tak tam si myslím, že spíše Lukáš si v kabině dokáže udělat srandu.
Napadlo Tě někdy předtím, že si v jednom týmu zahraješ s někým, kdo má zkušenosti s ligovým fotbalem nejen v České republice, ale i například v Německu?
Už dřív, když jsem hrál za Vyšehořovice, jsem hrál s některými ligovými hráči, ale určitě ne s takhle úspěšným, jako je například David. Určitě mě nenapadlo, že bych si s ním mohl hrát v jednom týmu. Když mi přišla nabídka z Vykáně, nemohl jsem říct ne.
Jaká u Tebe panuje za odehraných třináct kol spokojenost, co se týče výsledků a předvedené hry?
Na začátku tam byly nějaký kontroverzní zápasy, ty měly určitě dopadnout jinak a teď bychom na tom byli ještě lépe. I tak je ale spokojenost, navíc jsme měli šňůru šesti vyhraných zápasů za sebou. Naše hra byla až na dva zápasy velmi dobrá, takže i s naší hrou velká spokojenost. Teď máme poslední dvě kola soupeře ze spoda tabulky. Pokud skončíme po podzimu na druhém místě, určitě budeme spokojeni.
Blíží se konec podzimu a téměř všude populární dokopná. Jak to máš s alkoholem Ty?
Tak co se týká alkoholu obecně, když je samozřejmě příležitost, rád si dám. Nikdy bych ale určitě nepil den před zápasem. Na rozlučku se pochopitelně těším, bude to velký, ostatně asi jako vždycky (smích).
Tvůj fotbalový vzor?
Eden Hazard.
Slavia nebo Sparta?
Jednoznačně Sparta, snad si to David s Lukášem nepřečtou (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.