Ocenění by si zasloužilo vice kluků od nás z týmu, říká hráč kola Jakub Černý

Dalším z řady smíchovských fotbalistů, kteří ovládli anketu o hráče kola, se stal Jakub Černý. Jedná se o hráče, který před sezónou přišel do Smíchova z o soutěž výše hrající Bělé. Nejen to, jak se tento přesun seběhl, se dočtete v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě. Co říkáte na to, že jste vyhrál právě vy?
Jsem trochu překvapený, že jsem byl zvolen pravě já, protože jsme odehráli dobry zápas a určitě by si tohle ocenění zasloužilo vice kluků od nás z týmu.
Ve smíchovské kabině je anketa asi velmi populární, že?
Ano, anketa je dost populární. Hlavně její finanční stránka. (smích)
Hráčem kola jste byl zvolen za výkon v utkání s Liticemi. Jaký to byl z Vašeho pohledu zápas?
Zápas to vyrovnaný, my jsme byli trochu více na míči a kontrolovali hru. Udělali jsme par drobných chyb, ale soupeř toho nevyužil. Kovy má ale střeleckou formičku a potvrdil to i v tomto zápase. Takže nakonec jsme dali tři góly a zvítězili.
V utkání jste i skóroval, uzavíral jste skóre na 3:0. Popsal byste nám svou trefu?
Z pravé strany jsem prudkým přízemním centrem hledal ve vápně Kovyho a obránce si to nešťastné tečoval do vlastni branky.
Ve čtvrtek Vás čeká dohrávka s béčkem Černic (rozhovor vznikal ještě před utkáním, pozn. autora) a v neděli pak hrajete s béčkem Rapidu. Jak se na náročnější program těšíte?
Na “anglickej” týden se určitě těším. Máme teď skvělou vítěznou vlnu, kterou chceme rozhodne potvrdit ve zbývajících zápasech a je nám jedno, kdy hrajeme.
Do Smíchova jste přišel před sezónou z Bělé. Jak se seběhlo, že jste skončil právě na Smíchově?
Se Smíchovem už jsem minuly rok trénoval. Trénuji totiž přípravku na Smíchove již třetím rokem a tak mě trenér Suli lákal už v zimě, ale nakonec jsme se dohodli od začátku nové sezony.
Podívejme se na Vaši fotbalovou kariéru. V kolika letech jste začal s fotbalem, kdo Vás k němu přivedl, jakými jste prošel kluby?
S fotbalem jsem začínal kolem 6 let. K fotbalu mě přivedl táta. Začínal jsem v Bělé, poté jsem prošel dorostem Sportovní školy Plzeň, odtud jsem zamířil do Vejprnic, kde jsem strávil 4 roky, poté zpět do Bělé a nyní jsem na Smíchově.
Vaše oblíbené kluby/hráči?
Ze zahraničí je oblíbeny klub Chelsea a hráč Eden Hazard. U nás je to pak SK Smíchov Plzeň a hráč Jirka Sulek (I když už moc nehraje). (smích)
Jaké máte mimo fotbal koníčky?
Mimo fotbal se Aktivně věnuji OCR závodům ( Predator Race).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.