Soupeři se musí připravovat na nás, říká úněšovský Jakub Mižár

Hráčem 11. kola jste zvolili fotbalistu Úněšova Jakuba Mižára. Jeho tým sice padl v Bělé 1:3, ale kapitána Slavie po utkání chválili oba trenéři. Podívejte se, co vítěz ankety prozradil v rozhovoru pro náš web.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě. Vyhrát se Vám podařilo i přesto, že jste v Bělé prohráli 1:3. Je to pro Vás o to překvapivější?
Není to tak překvapivé, dlouhodobě hraji ve skvělé formě, takže to byla jen otázka času, kdy tuto anketu vyhraji.
Jaký byl zápas v Bělé z Vašeho pohledu?
Byl to spíše zápas Jardy "miliardy" Malého s Uněšovem, než Bělé. Nebýt jeho, určitě bychom vyhráli za 3 body.
O víkendu jedete do Chodského Újezdu. Co víte o soupeři a jak se na zápas těšíte? (rozhovor vznikal ještě před utkáním)
Chodský Újezd se prezentuje velice útočným a agresivním stylem, takže padne hodně branek a karet, tak snad jich vstřelíme víc. A připravujeme se na každý zápas stejně. Máme velice kvalitní tým, takže se soupeři musí připravovat na nás...
Vaše poslední zápasy byly ovlivněny i absencí několika klíčových hráčů. Můžeme v tomto ohledu očekávat v Chodském Újezdu už lepší situaci?
U nás je každý nahraditelný, takže s tímhle problém není, ale karty a zranění nám velice zužují kádr a do Chodského Újezdu pojedeme s každým, kdo má kopačky a umí běhat. I tak věřím, že vyhrajeme.
Když se podíváme do kabiny Úněšova. Kdo ze spoluhráčů je největší vtipálek, kdo to umí rozjet na párty, nebo kdo se rád obléká podle nejmodernějších módních trendů?
Největší vtipálek je trenér, který nám stále dává nějaké pokyny, ale nikdo neví jaké. Tým máme velice mladý, takže na párty to rozjíždí všichni a většinou před zápasem. S oblíkáním je to jednoduché. Nejlépe z nás, se obléká Franta Kovařík, který i na trénink chodí jako elegán a sleduje vše, co se zrovna nosí.
Vím o Vás, že velký fotbal není zdaleka Váš jediný sport. Hrajete také nejvyšší futsalovou soutěž za plzeňský Interobal a věnujete se i plážovému fotbalu. Jaké prvky si může vzít fotbalista právě z futsalu a plážového fotbalu, aby byl lepším nebo komplexnějším hráčem?
Toto je anketa o fotbale, kterou čte mnoho lidí, takže bych zde nerad odkrýval tajné trumfy Uněšova. Jsme přeci jenom nováček a věřím, že toho ještě hodně ukážeme. Ale jistě všechno se vším souvisí.
Že hráč hraje fotbal i futsal je vcelku běžné. Ale prozraďte, jak jste se dostal k plážovému fotbalu?
Jako malý jsem si hrál hodně na písku, takže když přišla nabídka od kamaráda Erika Paulfrance hrát fotbal na písku, zkusil sem to a zjistil, že i v tom sem dobrý.
Zeptám se na Vaši fotbalovou kariéru. V kolika letech jste s fotbalem začínal a jakými klubyjste prošel?
S fotbalem sem začal v Uněšově v 15 letech, kde bohužel nic jiného nebylo. Vždy jsem chtěl hrát basketbal, ale má výška mi to nedovolila. Poté jsem hrál i v Touškově ale mé srdce patří Uněšovu.
Máte oblíbené hráče/kluby?
Mým oblíbence je bývalý hráč Uněšova Ruda Eger, kterého jsem jako malý obdivoval a hltal každý jeho zápas. Byl na balónu stejně kvalitní, jako nynější hráč Bělé Jarda Malý. Tým je jednoznačně Celtic, který hraje dlouhodobě skvělý fotbal plný soubojů, který se mi moc líbí.
Sportem musíte být vytížen asi hodně. Máte tedy čas i na nějaké další koníčky?
Mým hlavním koníčkem je má milováná žena a dcera, kterým věnuji všechen svůj volný čas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.