Obrana funguje bezvadně, beru ji jako nejlepší v soutěži, říká Ondřej Krátký

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Ondřej Krátký, který gólem pomohl Vladislavi k výhře nad Jemnickem B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondro, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Ahoj, předem děkuji všem za hlasy, obzvlášť Vojtěchu Paločkovi patří můj velký dík. Zápas to nebyl jednoduchý, opět jsme se sešli v nekompletní sestavě. První poločas byl ještě dobrý, vytvořili jsme si hodně šancí, ale po přestávce už to byla jedna velká bída z obou stran.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Spokojený se svým výkonem jsem byl až na dokopné, která následovala po skončení zápasu.
Popíšeš nám svoji gólovou trefu ?
Kopal jsem trestný kop asi z 22 m a vymetl jsem to. Byl to už asi pátý trestňák v zápase, ještě že už na hřišti nebyli spoluhráči Ciprys nebo Vyletěl, už by mě k tomu nepustili.
Komentovali tvý spoluhráči nějak tvoji vítěznou trefu?
Nijak, jsou zvyklí, že to takhle občas dopadne.
Jak budete hodnotit podzimní sezónu?
To, že jsme vyhráli poslední zápas asi převážilo tento podzim na úspěšný, protože z mého pohledu je rozdíl končit na 22 nebo 25 bodech. S naším počtem vstřelených gólů je to zázrak. Obrana ale fungovala bezvadně, beru ji jako nejlepší v soutěži.
S kým sis na hřišti nejvíce rozuměl?
Na hřišti jsem si velmi rozuměl už několikátou sezónu s vedoucím mužstva Výčap (nevím jak se jmenuje). Je to opravdu radost se s ním potkat a během zápasu komunikovat. Je to kliďas, nenervuje se, nehecuje svoje hráče aby ublížili soupeřům. Tak se mi to líbí a tak by to mělo být.
Co budeš dělat při zimní pauze?
Dám se zdravotně dohromady a od poloviny listopadu zahajujeme futsalovou sezónu. Jinak doufám, že letos konečně vytáhnu boby nebo sáňky.
Tvůj největší fotbalový sen?
Můj sen už jsem si asi splnil, budu rád, když ještě pár zápasů odehraju a budu spíš k užitku než abych překážel.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.