V mém věku jsem rád, že po každém zápase můžu chodit, říká hráč kola David Schneider

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci. Začali jsme aktivně a i jsme vedli. Ve druhém poločase Mladé vyrovnalo, vypadalo to dlouho na remízu, ale tentokrát štěstí stálo na naší straně a vyhráli jsme.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Tak, v mém věku jsem rád, že po každém zápase můžu chodit... Už to není jako ve dvaceti. Nicméně, hrálo se mi dobře, takové počasí jaké bylo v sobotu mi vyhovuje.
Popíšeš nám své gólové trefy?
První byla rychlá akce, Filip Kapoun našel Vencu Welsera na pravé straně a ten ihned z jedné dával pod sebe a já z první trefil pod břevno. Druhá branka padla po rohu Venci Welsera, Michal Švercl hlavičkoval na první do brankáře, ten vyrazil jen do břevna a odražený míč jsem poslal z prví hlavou do "víka".
Nyní vás čeká zápas v Lišově. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Lišov je nepříjemnej soupeř a zvlášť u nich na tom "poli". Může se stát cokoli. Sami jste viděli, že minulé kolo nepřijeli do Nových Hradů. Třeba vloni u nás hrála půlka Áčka, hráli jsme s nima 2:2, ale když se nesejdou, jsou schopni dostat bůra.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě přivedl táta. Sám hrál ve svém rodném Holubově, vzal si maminku z Homol, no a tak jsem začal v Černém Dubu. No a to navazuji i na druhou otázku.... V Černém Dubu působím od roku 1982 až dodnes.... Taková srdcovka...
Máš oblíbeného fotbalistu?
No těch je.... Vlastně všichni co umí pořádně kopnou do míče. Ale přece jen dva lidi mi zůstali v hlavě: když jsem začínal, tak určitě Véna Welser starší, trénoval mě v žácích a v dorostu, sám hrál za A, obounohej fotbalista a dodnes velkej kamarád. A druhý: Vráťa Kokta, člověk s ligovejma zkušenostma, pan fotbalista, který dohrával svoji kariéru v Dubu a uměl dobře poradit. A v hospodě jsme si taky dobře rozuměli
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Tak tady asi není co řešit... AC SPARTA PRAHA. Sparťanem se nestaneš, tím se musíš narodit....
Jaké máš koníčky?
Hlavně rodina, celkově sport, hokej, pinčes, kolo. Mimo adrenalínu, to nemusím.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Podle nálady. Někdy akční a někdy si pobrečím u nějakého dojáku (smích).
V neděli derby. Tipni si výsledek.
Je mi jedno kolik sešívaný dostanou...Hlavně tři body....

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.