Má veškerá příprava spočívá v tom, že se před zápasem snažím aspoň na pět minut seznámit po týdnu zase s míčem, říká Milan Pedál

V posledních zápasech ukazuje skvělé výkony. Řevničovský záložník je nyní ve formě, což ukazuje na hřišti a na hře Sparty je to znát. Třeba jako v posledním zápase. Derby s Kroučovou mělo svého m

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Proti Kroučové jsi odehrál výborný zápas, soupeř si s tebou zkrátka nevěděl rady. V čem tkví tvá momentální skvělá forma?
Řekl bych, že celá forma tkví v tom, že funguje hra celého týmu. Osobně jdu teď na hřiště vždy s úplně prázdnou hlavou a jediným cílem: udělat vše, co je v mých silách, abychom vyhráli.
Očekával jsi za svůj výkon nominaci do sestavy kola a následné prvenství?
Nominaci jsem neočekával, zato prvenství poté už ano. Když už jsem se do nominace dostal, bylo by velice nesportovní, aby jí Vojta Kapr vyhrál podruhé.
Jsi celkem sedmým hráčem kola z Řevničova. Podporujete se v kabině navzájem?
V kabině ani tak ne, tam spíš každý dostane za uši. Na hřišti pak už ano, tam to vnímám tak, že vzájemná podpora a soudržnost je na dost vysoké úrovni.
Momentálně jste na prvním místě a máte skvěle nakročeno k postupu do vyšší soutěže. Myslíš, že by Sparta obstála v konkurenci týmů vyššího levelu?
Rozhodně si myslím, že s mnoha týmy z vyšší soutěže bychom hráli vyrovnaná utkání a nebyli bychom horším celkem. Rád bych ale, abychom zůstali u dosavadního pokorného přístupu, že jdeme od jednoho zápasu k druhému, že máme hlad po dalších vítězstvích a že chceme být zkrátka první. Postup je zatím někde v dáli…
Jste ve formě a v tabulce to je znát. Napadlo by tě něco, co vašemu hernímu projevu i tak chybí?
Na našem herním projevu mě a všem v týmu velice chybí tři krásné body ze zápasu s Janovem.
Jak se na zápasy připravuješ, máš nějaký rituál?
Má veškerá příprava spočívá v tom, že se před zápasem snažím aspoň na 5 minut seznámit po týdnu zase s míčem a můj pravidelný rituál (za který se všem postiženým omlouvám) je, že pokaždé přijdu pozdě, když se odjíždí na zápas.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Ve zkratce - kultura a jídlo.
Na závěr otázka z kabiny: V čem tkví tvůj jídelníček? Co do sebe pošleš před zápasem a o poločas?
O poločas neposílám vůbec nic, to jsem rád, že sedím a nic nemusím. A před zápasem sním prakticky cokoliv. Jediným mým krédem je, aby to bylo uvařené z kvalitních surovin.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.