Podali jsme sympatický výkon, říká Martin Fojtášek

Vítězem ankety Hráč kola se stal Martin Fojtášek z Dukovan B, jehož výkon ale na body nestačil. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci, co se týká zápasu, věděli jsme, že nás nečeká vůbec snadný soupeř. Třebenice mají silnou ofenzivu a v zápase to bylo znát. Na to, že jsme se na zápas sešli v okleštěné sestavě si myslím, že jsme podali sympatický výkon. Chvilkama jsme byli víc než vyrovnaným týmem, bohužel jsme udělali více chyb a Třebenice je dokázaly brankově potrestat.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Se svým výkonem jsem spokojený, i když vím, že to nebylo úplně ono. Vždy je co zlepšovat. Na hřišti chci vždy odvést co nejlepší výkon a když si jdu zahrát s klukama z béčka, snažím se jim co nejvíce pomoct.
Popíšeš nám svoji gólovou trefu ?
Branka byla celkem povedená, seběhl jsem si z pozice stopera na střed zálohy, zpracoval si vhozený míč z autu přímo do běhu mezi 2 obránce a se zavřenýma očima prostřelil brankaře na první tyč.
Nyní vás čeká zápas s Jakubovem. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Ano Jakubov, tabulkově to vypadá na vyrovnaný zápas a doufám, že se šťastným koncem pro nás. Rádi by jsme nějaký ten bod odvezli domů, nejlépe všechny tři (smích). Věřím, že krom mě pojede z našeho áčka ještě pár kluků a v Jakubově zvítězíme.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Fotbal jsem začal hrát sám od sebe, nebyl nikdo, kdo by mě nějak extra přesvědčoval. Kromě mého mateřského klubu jsem působil pouze v Mohelně v žákovských kategoriích.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Samozřejmě, myslím si, že každý fotbalista nějakého má. Mým byl Steven Gerrard.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Oblíbených klubů mám víc, odmalička fandím Liverpoolu, který nyní hraje oku lahodící fotbal a je radost se na jeho zápasy dívat. Z české ligy fandím Zbrojovce Brno.
Jaké máš koníčky?
Koníčků mám až nad hlavu, fotbal, hokej, stolní tenis, motorka a když si najdu volnou chvilku, tak cestování s přítelkyní.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Žánr nemám přímo stanovený, ale raději se podívám na dobrou komedii a trochu se zasměji.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
V jídle nejsem vybíravý, z každé kuchyně se něco dobrého najde, na pití káva a dobře vychlazené pivko.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.