Lukavecká parta "Vyvolených" se rozrůstá o Pepu Mařince

Kvůli absenci reportů z jednotlivých zápasů se hráči TJ Start Lukavec v sestavě kola neobjevují tak často, jak by si díky svým výkonům asi zasloužili, když už tam ale nahlédnou, a to hlavně v letošní sezóně, pak si buďtě jisti, že porazit je v této anketě bude stejně obtížné jako je tomu na hřišti. První místo si za svůj super výkon pro tentokrát vysloužil Josef Mařinec a tak s ním nechybí ani rozhovor, na který všichni fanoušci jistě netrpělivě čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Pepo. Gratuluju ti k výhře v sestavě kola, kterou znovu, jak už se u vašeho klubu začíná pomalu stávat zvykem, podpořila více než slušná skupina hlasujících fanoušků, bez které by to v téhle fázi snad už ani nebylo možné. Burcoval jsi své okolí k zasílání hlasů, nebo jsi o nominaci do sestavy kola ani nevěděl?
Zdravím a děkuji ke gratulaci. Začali jsme být slavný a všude se o nás psalo a tak fanoušci se chytli s námi. Ze začátku jsem to ani nevěděl, až když to kluci poslali do skupiny, tak jsem si toho všiml. Neburcoval jsem okolí. Právě naopak, nechtěl jsem, aby mi posílali hlasy, ale asi to pochopili špatně.
Dostat se do téhle vybrané společnosti není nikdy jen tak. Základem je hlavně hvězd se dotýkající individuální výkon podpořený reprezentační formou. To se ti proti Plačkovu celkem zadařilo. Dle mého jsi byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti a na konečné výhře měl zásadní podíl. Vidíš to stejně, nebo by jsi z týmu do ideální sestavy vybral někoho jiného?
Tak to děkuji za pochvalu. Proti Plačkovu se mi zrovna zadařilo hodně dobře a všechno mi vycházelo. Nikdy to není jen o jednom hráči. My hrajeme jako tým, takže bych tam vybral všechny.
Co se mi při našem vzájemném zápase na vašem týmu líbilo nejvíce, to bylo kolektivní pojetí hry, díky němuž jste si byli schopni vypracovat herní převahu, proti které se soupeř nebyl schopen bránit. Je tohle ten hlavní rozdíl oproti minulé sezóně, kde ty výsledky nebyly takové jako letos, nebo vidíš důvod jinde?
To si nemyslím i minulou sezónu jsme hráli jako kolektiv, ale vůbec se nám nedařilo dávat góly. Myslím si, že důvod byl právě v těch neproměněných šancích, které teď zvládáme.
Do konce podzimní části zbývá odehrát poslední zápas. Vy už v tuhle chvíli máte jistotu přezimování v TOP4, takže se asi můžeme bavit o spokojenosti, ne? Na kolikátém místě vidíš TJ Start Lukavec na úplném konci sezóny 2018/2019?
Tohle asi nikdo od nás nečekal a ani my ne. No nejraději bych nás samozřejmě viděl na prvním místě, ale cesta je dlouhá. Doufám, že při nejhorším skončíme v TOP 3.
I díky tomu, že polovina sezóny je u konce, tak máme už všichni shodně za sebou 12 ze 13 utkání, tedy mimo jednoho, střetnutí se všemi celky nastupujícími v Poutník lize. Proto se tě ptám, ve kterém týmu, bez ohledu na současné umístění v tabulce, vidíš hlavního favorita celého pelotonu a kdo má naopak "nejlépe" našlápnuto k sestupu o patro níže?
Jak už jsem psal o otázku výše, viděl bych tam nás, ale nebudeme jediný, co se o to budou chtít prát. A nejlépe našlápnuto na sestup mají FC Ústrašín a asi Čejov, který má teď problémy s účastní hráčů, ale vše se může změnit.
Vedle toho, že jsi celou svou fotbalovou kariéru kmenovým hráčem TJ Start Lukavec, tak jsi mimo jiné, ještě v juniorských kategoriích, okusil působení v rámci hostování v TJ Sokol Pravonín, náležící do Středočeského kraje pod okres Benešov. Jaký byl hlavní důvod této výměny klubových barev a jak na tyto dva roky "v cizině" vzpomínáš?
Jsem věrný Lukavci ♥ a tak to zůstane i nadále. Okusil jsem hostování v TJ Sokol Pravonín a tyto výměny tehdy proběhly kvůli nedostatku juniorských hráčů u nás a v okolí. Vzpomínám na to dobře. Beru to jako dobré zkušenosti a přibylo spoustu nových kamarádů, které vídám do dneška.
Jaké máš ve svých 21 letech ještě sportovní ambice? Chceš se posouvat dále, nebo hrát fotbal na téhle úrovni čistě pro zábavu je to, co tě v tuto chvíli naplňuje nejvíce?
Sportovní ambice už asi nemám žádný, na to už je pozdě něco zkoušet dál. Asi zůstanu na téhle úrovni a po zápase vždy pivko a nesmí chybět zábava s týmem a fanoušky.
Co tvé oblíbené sportovní vzory a kluby, kterým fandíš?
Jako nějaký slavný klub nemám, ale jediný klub co se mi líbí je TJ START Lukavec a vzor je náš trenér Milan Zeman (já vím, už ani nevylízám).
Věnuješ se i jiným zálibám mimo fotbalu?
Ano, věnuju se všemu co se dá. Většinou je to pití alkoholu (smích), ale když se zadaří, tak sportům jako je florbal, volejbal a futsal.
Co říkáš na fungování stránek fotbalunas.cz? Máš k nim , či přímo ke mně nějaké výhrady, co ti tady chybí a co tady naopak vyhledáváš?
Líbí se mi tyto stránky a žádný výhrady k nim nemám. Najdu na nich vše, co hledám. Hlavně výsledky ostatních zápasů a jak si stojíme v tabulce.
Díky za rozhovor, měj se a zase někdy, ať už na hřišti, nebo zase v rámci nějakého rozhovoru.
Taky děkuju a určitě se ještě někde potkáme. Měj se.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.