Snad se střelecká forma konečně vrací, doufá Marek Hrstka

Marek Hrstka odešel před rokem jako nejlepší střelec okresu na angažmá do Plaňan, které se ale vůbec nevyvedlo. Vrátil se zpět do Libodřic, ale do bývalé formy bylo pořád daleko. Ve víkendovém utkání proti Krakovanům se ale blýskl kvalitním výkonem a hlavně hattrickem. Že by návrat famózního střelce zpět na scénu?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, gratuluji k titulu Hráč kola. Forma stoupá, bude váš sobotní výkon vstupenkou do základní sestavy?
Já doufám, že můj výkon proti Krakovanům budu moct potvrdit a dostanu šanci nastoupit v základní sestavě.
Jaký je váš pohled na sobotní zápas?
Na tým z Krakovan Libodřice umí hrát. A mě se po odchodu do Plaňan moc nedaří, ale díky první střele, která spadla do branky, jsem si věřil a zápas mi vyšel. Konečně :-)
Co řeknete k vlastnímu výkonu?
Od hodnocení mého výkonu jsou v týmu trenéři a vedení klubu. Já svůj výkon nehodnotím, zápas mi vyšel a měl jsem radost že jsme vyhráli a mohl jsem k tomu pomoct vstřelenými brankami.
Před rokem jste se rozhodl Libodřice opustit a odehrál jste půl roku v Plaňanech. Jak toto rozhodnutí hodnotíte?
Nejspíš to byla chyba, protože jsem do Plaňan odcházel jako nejlepší střelec okresu a od té doby nejsou mé výkony dobré a s formou se hledám :-/. Snad už jsem jí našel :-).
Proč se vám tam tolik nedařilo?
V Plaňanech se hrálo jinak než jsem byl zvyklý z Libodřic. Ani jsem nehrál na hrotu, ale na kraji zálohy, kde mi to vůbec nesedělo.
Po návratu do Libodřic se ale také původní forma nedostavila. Co tomu chybí?
Šance jsem měl skoro v každém zápase, jen mi chyběl klid a sebedůvěra. Tím, že jsem si vůbec nevěřil, byly mé výkony jaké byly, a jen doufám, že teď už je to za mnou a budu zase hrát tak jako před odchodem do Plaňan.
Zatím páté místo Libodřic. Jak byste to okomentoval?
V hodně zápasech jsme měli střeleckou smůlu a nedařilo se nám proměnit šance, takže bychom mohli být klidně na lepší příčce, ale za mě je páté místo dobré. A kdybychom tam byli na konci sezóny, tak si myslím, že bychom mohli být spokojeni.
Co očekáváte od dalšího zápasu v Bečvárech?
Já očekávám tři body. Ale v této soutěži je těžké něco očekávat, každý zápas hraje každý tým úplně jinak ať je první nebo poslední. Musíme se dobře připravit a hrát tak jako jsme hráli doposud. Pak bychom měli odjíždět se třemi body. :-)
Třetina soutěže je za námi. Které týmy vás překvapují?
Překvapily mě Býchory, hrají opravdu pěkný fotbal. Naopak mě zklamaly Žiželice, vrátil se jim útočník a čekal jsem od nich víc . A aspirant na postup Tři Dvory a Velim. Boje o sestup jsou každý rok strašně vyrovnané, těžko se to tipuje.
Co zajímavého jste poslední dobou zažil?
Zajímavého jsem toho poslední dobou moc nezažil, jelikož jsem v plném pracovním zápřahu a tak mi nezbývá moc času na nějakou zábavu. Ale určitě pro mě radostná věc je, že dcera začala chodit do školky a tak mi každý den povídá nové věci, které dělala a už to není stereotyp, že je denně s maminkou doma.
Tradiční otázka na konec - čemu jste se naposledy smál, až jste se za břicho popadal?
Nějak si nevzpomínám na žádnou takovou věc. Ještě na závěr bych chtěl poděkovat spoluhráčům, že jsem se díky nim mohl dostat do sestavy kola, a rodině a přátelům za hlasy, díky kterým jsem se stal hráčem kola.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.