První poločas dohrával Karel Krejčí se sebezapřením a nakonec z toho byl hattrick

Nejvíce hlasů od našich čtenářů získal Karel Krejčí, který hattrickem pomohl k výhře nad Mariánskými Lázněmi a stal se tak hráčem kola. Pro svůj tým je nesmírně platným, což dokazuje v každém zápase. Po Jaroslavu Rojíkovi tak další hráč z klatovské kabiny, se kterým přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Proti Mariánkám jste vstřelil hattrick a výrazně pomohl svému týmu k vítězství. Jak se Vám hrálo?
Ze začátku jsme měli problém, Mariánky byly prvních dvacet minut lepší. Běhm první půle jsem dostal do lýtka, a tak jsem poločas dohrával se sebezapřením. Jsme ale spokojeni, že to takto dopadlo.
Kolikátý hattrick během kariéry to byl? Vedete si nějaké osobní statistiky?
Statistiky si nevedu, otec mi je ale připomene. Pokud si dobře pamatuji, tak v dospělém fotbale to byl druhý hattrick. První byl v Tachově za Novou Ves.
Po Jaroslavu Rojíkovi jste dalším hráčem z Klatov, který získal ocenění hráče kola. Čekal jste zařazení do top jedenáctky a následné prvenství?
Moc to nesleduji, ale kluci to minulý týden řešili. Vnímal jsem, že v sestavě jsem, Rojas přinesl před tím něco do kabiny, teď to sledujeme.
Váš spoluhráč z branky prozradil Vaši přezdívku Krokoměr. Máte k tomu co říci?
Sice moc neběhám, ale kluci mi takhle moc neříkají. Nemyslím, že bych byl nejpomalejší. Rojas má také své mouchy, každý má něco. Když na něj na tréninku střílím, tak mu tam všechno padne.
Jak jste spokojen s dosavadními výsledky týmu?
Jsem nad očekávání spokojen. Druhé místo v této části sezóny je super. Chtěli jsme hrát vysoko, sedlo nám to, tipoval jsem nás ale na nějaké 5 - 6. místo.
Čeká Vás nějaká daň do kabiny za vítězství v sestavě kola?
Tak určitě, nějaké pohoštění to bude. Začátkem listopadu mám svátek, tak to spojím.
Nyní zajíždíte do Rakovníka, kde nečeká Klatovy nic jednoduchého. Jak se na tento zápas připravujete a s čím do něj půjdete?
Já osobně netrénuji, po zápase jsem byl v nemocnici, měl jsem nakoplé lýtko. Do zápasu nezasáhnu, kluci se připravují stejně jako na jiný zápas. Budeme chtít hrát zezadu a něco urvat, Rakovníku se nedaří.
Jak se Vám líbí momentální výkony českého nároďáku pod trenérem Šilhavým?
V sobotu jsem to neviděl, měli jsme svůj zápas. V pondělí jsem koukal padesát minut v nemocnici. Je vidět zlepšení, šance tam byly. Byla to škoda, Ukrajina ale hrála také dobře.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.