Na první góly jsem čekal dlouho, ale jsem za ně rád, říká Tomáš Adamovský

Střelec dvou branek při vysoké výhře Hlučína nad Velkým Meziříčím 8:1 Tomáš Adamovský se stal hráčem 11. kola MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete nám představit vaši dosavadní kariéru?
V šesti letech jsem začal s fotbalem v Bruntále, v mladších žácích jsem přestoupil do SFC Opava, kde jsem devět let až do mužů vyrůstal. Poté jsem se na jednu sezónu vrátil do FCSO Bruntál kde jsme letos postoupili do divize, ale chtěl jsem zkusit vyšší soutěž a nyní působím v Hlučíně.
Jak hodnotíte dosavadní sezonu?
Sezonu hodnotím pozitivně, vstoupili jsme do ní nejlíp, jak jsme mohli, drželi se na předních příčkách, ale pak přišla série bez výher, kterou jsme teď doufám na dlouhou dobu zlomili.
Čím si vysvětlujete tu sérii zápasů bez výhry?
Chytli jsme dlouhou šňůru bez výhry, určitě se na tom podepsalo zranění důležitých hráčů, ale i tak jsme se s tím nějak dokázali porvat a hrajeme vyrovnaný střed tabulky.
Jak hodnotíte poslední utkání, čím to, že jste Velké Meziříčí tak přehráli?
Na všech z nás bylo poznat, už v trénincích, že tu smůlu chceme prolomit, a v zápase nám snad z každé akce padl gól, soupeře jsme doslova přejeli a jsem moc rád za své první dva góly v Hlučíně, na které jsem dlouho čekal.
Vypadalo to, že si rozumíte se spoluhráčem Dostálem, je to tak?
Určitě ano, Dosty se nedávno vrátil po dlouhodobém zranění a hned svůj druhý zápas nahrál na tři góly, Snad se nám takhle bude dařit i nadále.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.