S bráchou nám říkají Kosí bratři, prozradil o souhře s bratrem Patrikem úněšovský Erik Eger

Hráčem 7. kola soutěže se stal úněšovský Erik Eger. Ten v rozhovoru pro náš web například zhodnotil poslední utkání v Postřekově a také se rozpovídal o tom, jaké to je hrát v jednom týmu se starším bratrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě. Co říkáte na to, že Vás čtenáři zvolili hráčem kola?
Tak rozhodně mě to zaskočilo, že jsem to celé vyhrál a ještě k tomu se 43 %, to je vcelku dost. Každopádně všem, kteří se podíleli na hlasování, moc děkuju.
Vyhlášen jste byl za Váš výkon v utkání v Postřekově. Jaký to byl z Vašeho pohledu zápas?
Na zápas do Postřekova jsme jeli s jediným cílem, a to VYHRÁT. První poločas se nám to i dařilo, potom co Šeba (Jan Šebek, pozn. autora) a já jsme trefili zařízení a vedli 2:0. Po zbytek poločasu jsme měli dost šancí, ale bohužel neproměnili jsme je, takže jsme šli do kabin s malým náskokem, který domácí hned ze začátku druhého poločasu snížili. Hned na to jim zase odpověděl Šeba a skóre bylo zase o 2 góly. Bohužel jsme Postřekov pouštěli do různých šancí a vždy jsme je překazili pouze faulem, nebo odkopem do autu a bylo z toho nebezpečí pro naší branku. Hosté nám pak dali 2 góly ze dvou standartek, což nás dost mrzelo, ale nevěšíme hlavu a jsme rádi, že jsme přivezli alespoň 2 body!
V utkání jste se prosadil i střelecky. Popsal byste nám svůj gól?
Tak Mesi (Michal Meszároš, pozn. autora) měl míč na středu šestnáctky, hodil si ho na pravou, vystřelil a jejich gólman to vyrazil a jelikož jsem dost rychlej, tak jsem k míči doběhl první a doslova jsem to napálil do brány, a už se jen radoval z důležitého gólu.
Úněšovu patří v tabulce soutěže jako nováčkovi páté místo. Jak jste spokojeni s dosavadním průběhem soutěže?
Noo, jak se to vezme. Spokojeni asi úplně nejsme, protože máme tým na to rvát se o první příčky, ale páté místo taky není zas tak zlý. Věřím, že na konci soutěže budeme rozhodně na lepším místě než teď.
V sobotu přivítáte na domácím hřišti Kdyni. Co je třeba udělat k tomu, abyste před svými diváky konečně bodovali naplno?
Tak to musí vědět úplně přesně Trenér. Jediný, co vím já, je, že určitě musíme proměňovat více šancí a nefaulovat zbytečně u našeho vápna.
V Úněšově nastupujete společně se svým starším bratrem Patrikem, který je kapitánem mužstva. Jak si na hřišti vyhovíte?
V Úněšově nám s bráchou říkají Kosí bratři, takže my se vždy nějak domluvíme a vyhovíme si navzájem. Ne nadarmo se říká, "Já na bráchu, brácha na mě".
Podívejme se na Vaši fotbalovou kariéru. V kolika letech jste s fotbalem začal a jakými jste prošel kluby?
Fotbal jsem začal hrát už od malička asi v 5-6 letech. Začínal v Úněšově za minižáčky, pak jsem byl na SK ZČE v Plzni, ale to byla jen chvilka. Pak jsem hrál dlouho ve Vejprnicích, ale zároveň nastupoval i za Úněšov, měl jsem střídavý start. No a teď válčím zase za Úněšov, s kterým doufám, že vyhrajeme tuhle soutěž a posuneme Úněšov zase někam dál.
Máte nějaké oblíbené kluby a hráče?
Vyloženě oblíbený klub nemám. Líbí se mi Barcelona a oblíbený hráč je určitě Messi.
Jaké máte mimo fotbal koníčky?
Tak mimo fotbal chodím cvičit a dělat různý sporty, baví mě tak nějak všechno, kde je míč. :-D

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.