Rozhovor s Lukášem Pirožkem, hráčem 10. kola

Hráčem 10. kola jste zvolili levého beka ze Světlé Lukáše Pirožka. V rozhovoru vám prozradí, proč se před sezonou vrátil do Světlé, zda je kvalitnější jihlavský nebo havlíčkobrodský OP a jak jeho zápasové vytížení snáší jeho přítelkyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Představ se nám po fotbalové stránce.
S fotbalem jsem začal ve Světlé nad Sázavou v šesti letech, na pozici útočníka. Zde jsem hrával do roku 2009. Poté jsem přestoupil do Štoků, kde jsem působil jednu sezónu na pozici obránce. Odtud jsem šel do Antonínova Dolu.
Nominován si byl za zápas v Přibyslavi. Popiš svůj výkon v něm.
V zápase jsem se cítil dobře, i když jsem zrovna nebyl zdravotně úplně v pořádku. Mně osobně zápas bavil a sedl mi.
Před sezónou jsi přestoupil z A.Dolu ,co tě k návratu do Světlé vedlo?
Potřeboval jsem trošku změnu a nový impuls. K návratu mně vedlo zahrát si s bývalými spoluhráči, kteří dodnes působí ve Světelském klubu. Zároveň jsem ve Světlé často pracovně, takže i z časových důvodů.
Pravidelně nastupuješ i za A tým, většinou z lavičky, myslíš , že se prosadíš do základu?
(smích) Nevím, těžká otázka, to samozřejmě záleží na mých výkonech a na rozhodnutí trenéra.
Co na fotbalové víkendy říká přítelkyně? Sobota zápas béčka, v neděli áčka.
Přítelkyně to bere sportovně, často jezdí se mnou a podporuje mě. Samozřejmě jsou dny, kdy připomínky má, že bychom mohli využít víkend i jinak, než pouze fotbalem, ale to by nebyla ženská (smích).
Dva roky zpátky postoupili s A.dolem z Jihlavského OP,mohl bys ho srovnat s tím havlíčkobrodským?
Myslím si, že jihlavský OP je malinko kvalitnější, co se týče hřišť, zázemí a týmů, než havlíčkobrodský. Když se podíváte, tak z havlíčkobrodského postoupilo Staré Ransko do 1.B třídy, hned spadlo zpátky a v letošním roce Šmolovy tápou u dna tabulky. Ještě mi přijde, že na jihlavsku chodí více diváků, než na havlíčkobrodsku.
Chtěl bys něco vzkázat závěrem?
Ve Světlé jsem zatím spokojený. Přál bych si, kdyby se B tým pokusil o postup do vyšší soutěže, a myslím si, že A tým nepatří tam, kde se teďka nachází v tabulce. Patří na přední příčky tabulky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.