Na krajské soutěže rád vzpomínám, to jsem měl ještě trochu natrénováno, ale teď už to nechám mladším klukům, říká s úsměvem Michal Beneš

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal řevničovský Michal Beneš, nová posila Sparty, která je pro tuto soutěž nadstandardním hráčem. To dokazuje v každém utkání a není divu, že nyní získává ocenění hráče kola. O zkušenostech z krajských soutěží netřeba psát...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za výkon proti Oráčovu sis vysloužil nominaci do sestavy kola, kterou jsi následně ovládl. Čekal jsi, že se v ni objevíš?
Popravdě nečekal. Nebyl to moc můj zápas, protože domácí hráli skoro furt dlouhé balony a já většinou jenom běhal nahoru dolů a tolik se s balonem nepotkával. Jsem rád, že jsem v sestavě kola, ale čekám od sebe ještě lepší výkony.
Zahrál sis krajský přebor, poté za rakovnickou Benficu I.B třídu a následoval přestup do Řevničova. Co bylo důvodem k přesunu do okresního fotbalu?
Hlavním důvodem byla koupě domu v Řevničově. Rekonstrukce a zahrada mi zabrala a ještě zabírá hodně času, a tak jsem musel fotbal omezit. Na krajské soutěže rád vzpomínám, to jsem měl ještě aspoň trochu natrénováno, ale teď už to nechám mladším klukům (smích).
Jak jsi momentálně v novém působišti spokojen?
Myslím, že kromě dvou nepovedených zápasů, jsem vcelku spokojen. Každopádně těžší zápasy teprve přijdou, tak uvidíme, jak budu spokojen po dalších kolech. Jinak v klubovně je samoobsluha, takže v tomhle směru si stěžovat nemůžu (smích).
Bylo nějaké zápisné do kabiny?
Zápisné se ještě nedomluvilo, protože každý pije něco jiného (smích). Musíme si někdy po tréninku sednout a vytvořit nějaký ceník na tyto události, aby se pak další hráči nemohli vymlouvat jako já.
Plánuješ se vrátit na SK nebo vůbec do vyšší soutěže?
To asi nedokážu říct. Na SK bylo áčko nad moje síly a béčko když teď kouknu na tabulku, tak asi taky, jenom jsem o tom nevěděl (smích). Zatím jsem v Řevničově a doufám, že vyšší soutěž si zahraju za Řevničov. Když už jsme si s některýma klukama nechali natisknout i jména na dres, tak nemůžu po roce hned odcházet jinam.
Přenesl sis do svého nového angažmá svoje střelecké umění, tebou nazývané projektily země-vzduch?
Jeden gól jsem dal z celkem slušné střely, ale zatím mi to moc nelítá. Země-vzduch je složitá disciplína a kolikrát jsem rád, že to netrefí nějakého civilistu za brankou (smích). Musím potrénovat a více se do ní tlačit a snad tam z dálky ještě něco spadne.
Chodí tě tvá půvabná a sympatická přítelkyně podporovat na zápasy?
Přítelkyně na zápasy zatím nechodí. Prý začne až si pořídíme pejska.
Kdo v kabině vypije nejvíce piv a kdo jako první odpadne?
Obávám se, že v pití mám nejmíň natrénováno já, takže bych odpadl asi jako první. A nechci jmenovat, ale třeba Martin Tóth, ten toho na hřišti vypije celkem dost, ale je to i tím, že se tam stará o trávník, lajnování a všechno okolo, takže to je pak jasné, že nějaký to pivo tam padne. Za to mu musíme všichni poděkovat.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity mimo fotbalu?
Teď trávím nejvíce času sběrem ořechů (smích). Jinak celkově práce na zahradě a občas nějaký ten sport, ale už to není jako dřív. Ještě mi teď začne škola, takže času zase tak moc nemám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.