Doufám, že by to v Újezdě konečně mohlo klapnout, říká před šlágrem kola mrákovský Jaroslav Stýskal

Jaroslav Stýskal o víkendu dotáhl Mrákov k důležitému vítězství 2:1 nad Kdyní. V úvodu utkání nejprve připravil gól pro spoluhráče Duffka a v 75. minutě sám zvyšoval na 2:0 už v momentě, kdy Mrákovští hráli o deseti. Není tedy divu, že jste ho již podruhé v sezóně zvolili hráčem kola. Ani tentokrát Vás o rozhovor s vítězem ankety nepřipravíme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Anketu o hráče kola jste vyhrál již podruhé v sezóně. Co na to říkáte?
Dobrý den. První myšlenka je: Jééé to to bude zase drahý!!! Ale jinak mě to každopádně moc těší a je to takové příjemné ocenění.
V posledním utkání jste udolali 2:1 Kdyni. Jaký to byl z Vašeho pohledu zápas?
Do zápasu jsme šli s tím, že chceme doma rozhodně vyhrát a to se nám ze začátku dařilo. Hned na úvod bylo několik šancí a tu asi třetí po mé přihrávce z křídla zužitkoval Tomáš Duffek a nekompromisně míč uklidil do protipohybu brankáře. Poté jsme stále zápas kontrolovali, ale nedávali jsme šance. Kdyně hrozila z brejků a standardních situací díky výškové převaze. Druhý poločas jsme chtěli góly přidat, ale narušilo nám to zbytečné vyloučení Pavla Váchala. A v deseti už to bylo kombinačně náročnější a víc na morálku než na krásu. Nakonec jsme zápas zvládli a mohli se doma opět radovat.
V 75. minutě jste vstřelil asi klíčový gól zápasu, na 2:0 jste zvyšoval už v době, kdy jste hráli bez vyloučeného hráče. Popsal byste nám svou trefu?
Gól to byl pro zápas hodně důležitý. Bylo to po dlouhém výkopu brankáře Ondřeje Korby, kdy jejich stoper to odhlavičkoval na beka a ten chtěl dát hlavou gólmanovi. Dal to kratší a brankář se zastavil na hranici vápna. Mě se podařilo tam být včas a v krkolomné pozici přehodit gólmana.
V tabulce Vám po 6 kolech patří třetí místo, v každém utkání jste dokázali bodovat. Panuje tedy s úvodem sezóny v Mrákově spokojenost?
To je spíš otázka na fanoušky či trenéra. Určitě jsme rádi, že jsme v popředí. Přeci jen po pádu z 1.A třídy naši fanoušci ani nic jiného nechtěli. Byly bychom rádi, kdyby tomu bylo i nadále a mohla by se k tomu přidat i lepší koncovka a klid v rozehrávce. :-)
O víkendu zajíždíte na půdu lídra tabulky z Dlouhého Újezdu. Jak se na zápas těšíte a co od něj očekáváte?
Očekávám zápas, který rozhodne jedna či dvě chyby a tým, který dá první branku, bude ve velké výhodě. Já osobně jsem za ta léta, co jezdíme do Újezda, ještě nikdy u nich nevyhrál. Tak doufám, že by to teď mohlo klapnout.
Pojďme trochu nahlédnout do kabiny Mrákova. Minule jste prozradil, že jste klubovým pokladníkem. Tak kdo nejvíce přispívá do kasy za různé prohřešky (chodí pozdě apod.)? Kdo je největší vtipálek, kdo to nejvíce rozjíždí na párty, kdo se obléká podle nejnovějších módních trendů? :-)
Nooo….. to jsou záludné otázky, musím vybírat odpovědi pečlivě. :-) Nejvíc do kasy dává Ondra Korba za zbytečné žluté karty, teď se ale na něj mohutně dotáhl Pavel Váchal za zbytečnou červenou. Na pozdní příchody je expert Pavel Rybár. Přes muziku v šatně či autobusu jsou Vojta Král nebo Václav Krch. Nejvíc rozjíždí párty Michal Růžek. Vtipálků máme celý tým. Přes módu... to si netroufnu hodnotit, kdo je naším módním guru. :-)
Prozraďte, jaké máte rád filmy a jakou hudbu posloucháte?
Hrozně rád mám akční filmy a sci-fi. Nejvíc teď koukám na Marvelovky – Avangers, Black Panther atd... Co se muziky týče, tak všechny pecky z 90. let, Rammstein a taneční muziku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.