Rozhovor s Pavlem Jelínkem, hráčem 9. kola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Představ se nám po fotbalové stránce.
S fotbalem jsem začínal v Okrouhlici odkud pocházím. Prošel jsem v okrouhlici všemi kategoriemi žákama, dorostem, B-týmem, A-týmem. Mezi tím už jsem jednou v Nové vsi hrál na hostování. A nyní jsem v Nové vsi již třetí sezonu. Co se týče postu, můžu hrát všude a je fakt, že jsem si všechny vyzkoušel a když bylo potřeba tak i brankáře.
Nominován si byl za zápas Okrouhlice : Nová Ves. Popiš svůj výkon v něm.
Popiš svůj výkon v něm. Výkon byl rozporuplný, hrál jsem po delší zápasové pauze. Celkově se nám moc nedařilo a i proto jsem rád že se mi podařilo dát i když šťastný gól, tak pořád gól, který pomohl ke třem bodům.
Co říkáš na to, že jsi zazářil proti svému mateřskému klubu? Měl jsi větší motivaci?
Měl jsi větší motivaci?Neřekl bych že jsem zazářil. Ale jsem rád, že jsem mohl týmu pomoci doslova vydřít tak těžký zápas. Motivaci mám asi vždycky stejnou. Je fakt, že hrát proti mateřskému klubu je něco speciálního a ještě v Okrouhlici.
Za Okrouhlici hraje tvůj brácha. Jste schopni si na hřišti naložit nebo se vzájemně vyhýbáte?
Máme spolu velmi dobrý vztah vždycky všechny sporty jsme hráli spolu proti zbytku světa takže hrát proti němu bylo pro mě těžké. Na hřišti se rozhodně nevyhýbáme, ale nic zákeřného by jsme si na vzájem neudělali. Vždy jen takové drobnosti zas nejsme přece jen na baletu A pak se tomu společně zasmějem 
Slyšel jsem, že jsi hrál se zlomeným palcem…
Jojo to je pravda. Přišel jsem k tomu v zápase s Přibyslaví po šlapáku. Zlomená kost v kloubu palce nohy. A tak jsem byl rád, že jsem se na zápas s okrou dal tak nějak do kupy.
Nedávno jsi měl prý i sešitou hlavu. Je to kvůli tvé obětavé hře, nebo máš spíš smůlu na zranění?
Obětavost bývala v mladším věku tehdy člověk šel do všeho po hlavě teď je to spíš smůla.
Nedávno jsme zde zveřejňovali plakát Nové Vsi, která pořádá nábor mladých fotbalistů. Chtěl bys k této akci něco dodat?
Je dobře že se do toho kluci pustili. Jak je všeobecně známo vesnický fotbal upadá a bez takovéhoto náboru a lidí kterým to není jedno by fotbal na vesnicích skončil úplně.
Chtěl bys něco vzkázat závěrem?
Chtěl bych poděkovat rodičům, že mě i bráchu ve fotbale podporovali. Své ženě, která mě podporuje a umožňuje hrát fotbal nyní. Svým dvěma dcerám které mi nosí pivo, když se po zápase nemohu hnoutVšem klukům z týmu že pro mě hlasovali a je mi ctí s nimi být v týmu. A nesmím zapomenout na náčelníka Vlastu Šimka, který pro fotbal v Nové Vsi dělal a dělá všechno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.