Nemám rád ty burany, co tě jen okopou, říká Pavel Dlouhý

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím je vinařický záložník Pavel Dlouhý, který už jednou hráče kola vyhrál. V tomto rozhovoru se nám svěřil, jak zvládá prohru, a jestli má nějaké další koníčky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Už podruhé jsi získal toto ocenění, co na to říkáš?
Je to samozřejmě příjemné. Chtěl bych poděkovat všem čtenářům, kteří pro mě hlasovali. I když musím říct, že bych toto ocenění hned vyměnil za 3 body z Rakovníka.
Zápas s Tatranem jste prohráli, přesto lidé hlasovali nejvíce pro tebe. Čím myslíš, že to je?
To si nedokážu vysvětlit. Samotného by mě zajímalo kdo pro mě hlasoval. I když vím, že minimálně jeden hlas mám od mamky!
Kde si myslíš, že se v posledním zápase stala největší chyba?
Největší chyba byla to, že jsme dostali laciný gól v 90. minutě po individuální chybě. To se nám prostě stávat nesmí. Takový zápas musíme už dohrát za 3 body i kdyby míče měly létat do polí!
V minulém rozhovoru jsi říkal, že hraješ fotbal, abys vyhrával. Jak se vyrovnáváš s prohrou?
Beru to tak jak to je. Samozřejmě je příjemné vyhrávat, ale ke sportu prostě i porážky patří. Je potřeba si z toho vzít ponaučení a příště to udělat jinak, tak aby se zase vyhrálo.
Umíš objektivně kritizovat a chválit své spoluhráče a i sebe?
Na sebe jsem dost přísný, takže sebe spíš kritizuji. Ale na spoluhráče musím jinak. Na hřišti se musíme povzbudit a ne jeden druhého kritizovat. Jinak by to nešlapalo. Na kritiku je pak čas v hospodě u piva a to nevím jestli je objektivní (smích).
Jak rád trávíš čas, když zrovna nejsi na hřišti?
Svůj volný čas se snažím trávit se svou přítelkyní a psem kterého jsme si nedávno pořídili. Ty dva dost volného času seberou (smích). Pak také rád trávím čas hraním na konzoli a v neposlední řadě s kamarády u piva!
Je nějaký typ lidí, se kterými se nerad na hřišti potkáváš?
Nemám rád takové ty "burany" co tě jen okopou. Kteří jdou na hřiště vyloženě s tím aby tě zranili. Ti už naštěstí v B. třídě moc nejsou.
A na závěr, co bys vzkázal budoucím fotbalovým generacím?
Ať hlavně dělají to co je baví! Každý pohyb, a nemyslím tím jen fotbal, je pro malé děti plus! Přeci jen dnešní děti radši sednou k počítači a to není dobré. Pohyb, pohyb, pohyb!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.